- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
én márciusban vettem a telefont, 5530 augusztusban volt a kezemben - tehát ez testvérek közt is 5 hónap.
mint Karma is említette, állítólag ez egy platform, s mégis az 5800 lett a kis mostoha - pont az, amelyikből a legtöbbet adták el.
Nem ébreszt benned ambivalens érzéseket ez? Mert bennem, mint tulaj igen.Elhiszem, h akkor annyit tudott, amennyit, csak épen közben ELÉG sok mindent kihoztak ebből a platformból. Ahhoz képest mennyire elmaradott az iPhone-hoz és az Androidhoz képest, elég sokat sikerült kihozni. Említettem a processzor órajelének emelését. Az is ilyen erővel MINEK?! csak mert lassú volt és türelemjáték?
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Érdekes, hogy van gyártó, amely képes arra, hogy nem hagyja az első generációs eszközök tulajdonosait a sárban dagonyászni, hanem a főbb szoftveres újításokat (eddig legalábbis) a régi eszközökre is kiadja.
Nokián belüli ellenpélda: N97 v20.
Ennek egyébként a felhasználói szemponton túl (bár ha Neked így jó, használd egészséggel), van még egy aspektusa: az S60 állítólag egy platform, de gyakorlatban ezzel is csak fragmentálják szét.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- League of Legends
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest