- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Félreértés: Ez az #55-ös hsz, amire válaszoltál, nem erről szól.
Amit mondasz, az tény, a megítélése pedig korábbi "vita" tárgya, de arról utoljára #50-ben beszéltem. A #55 smileizott bekezdése a #54 utolsó sorára vonatkozik.(#57) CS_D - Lehet, hogy még ki sem jött. Az enyém is Nokia_EURO3_Blue PD-vel fut, és ~4 napig vártam a FOTA-ra hiába, mire a kezembe került a kábel, és frissítettem NSU-val.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Elvileg akkor hülyül meg, ha egy régebbi software beállításairól készített PCSuit backupot akarsz visszatölteni egy legfrissebb, 31.0.101-es software-rel flashelt telefonba.
Tipikusan az a helyzet, hogy backup, reset, flash, reset, restore. Én is erre esküszöm, csak épp a kontaktokon és jegyzeteken kívül semmi mást nem szoktam visszaállítani. Egyrészt ilyen parák miatt, ami most is testet öltött, másrészt, mert ilyenkor revizionálom a dolgokat, végiggondolom kell-e minden software, ami fent volt, újraállítgatás közben átgondolom nem-e többet érne most több időt adni a képernyőzárás előtt, stb...Office: De, csak ha a filenév végén ott van, hogy Unsigned.Cracked, az nem épp legális beszerzési forma a 39 és 19 $-s vételárral szemben, hanem lopott software, aka warez.
A mizéria miatt kipróbáltam, hogy csak ráfrissítettem, nem volt semmi bug. Után megcsináltam a reset-flash-reset ciklust, visszaraktam a kontaktokat, jegyzeteket, üzeneteket, autoinstallerrel feltoltam az újraválogatott softwaregyűjteményem, beállítgattam a telefonbeállításokat, és minden fasza, most jobb a telefonom, mint előtte volt.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
A nokia maps már most is fizetős.
Na jó, csak a navigáció, de csak a ennek igénybevételével lehet kényelmesen használni, anélkül csak egy közepesen rossz minőségű papírtérkép, amit csak egy kis kereten át bámulhatsz, csak annyi az extra, hogy bejelöli hol állsz a térképen...TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Úgy értelmezem, hogy ha akkor töltötted le, mikor még járt hozzá ingyen QuickOffice, akkor ingyen kaptad, ha most veszed a telefont, vagy most jut eszedbe, akkor már nem jár hozzá bundleként.
Ez csak akkor kényes kérdés, ha hardresetelni akarsz úgy, hogy nem akarod visszaállítani a fileokat.
Mivel az MS Office sincs ingyen, nem lehet kézzel lábbal kardoskodni, hogy a mobilra szánt koppintása miért fizetős, már az is szép eredmény, hogy ilyen jól műkő programot sikerült öszehozni (persze igen, a Nokiának illene ezt a két programot mennyiségi licensel megvenni minden telefonhoz, mert azzal jobban járnánk, mi is olcsóbban kapnánk a végére, és jobb lehetne a telefon megítélése...)A zip-ekhez én eleve egy FreeUnRAR nevű programot telepítettem, ami a nevéből is láthatóan ingyenes, és tömöríteni ugyan nem tud, de képest kicsomagolni zip és a rar archívumokat is (talán még 7z-t vagy bzip-et is, bár nem próbáltam).
[ Szerkesztve ]
-
He
Szerintem az ára is kúszott lefelé, ahogy fogytak a dobozból a gyári tartozékok, de legalább is nem emelkedett, márpedig az árazás, és a bundle-ők mennyisége az eladó döntése. Mikor megveszed, érdeklődhetsz mi van a dobozban, és eldöntöd, hogy kell-e neked annyiért, amennyiért el akarják (/hajlandók) adni neked. Nem kötelező megvenni, ás nincs semmi félrevezetés, ha nem hazudják azt, hogy álllvány, tok, headset, és miegymás is van a dobozban, miközben csak telefon+akksi+ töltő, és viszlát...
A firmware kapcsán pedig nem értelek. A véletlen bug is javítható (hardresettel, utána potom 1-2 óra alatt vissza lehet rakni minden régi programot autoinstallerrel, és végig lehet zongorázni a beállításokat, a végén még talán jobb is lesz a telefonod, ahogy a korábbi tapasztalatok alapján újragondolod a beállításokat, és kihagyod a feleslegesenek bizonyult programokat...), azon túl pedig nem vesz el semmit, csak hozzátesz, szerintem semmilyen featuret nem tiltottak még le a telfonon, esetleg gyarapodott a tudása a firmware verziókkal. Sőt, nem is kötelező frissíteni.
Én viszonylag elégedett vagyok ezzel a telfonnal. Ami nem tökéletes, az az, hogy nyomó, és nem érintőkijelzős, de ha nem fogtam volna előtte iPhone-t, akkor nem telt volna napokba, míg megszokom, hogy inkább körömmel böködjek, ne újjhegyel finomkodjak.
Valamint az a fránya kinetic scroll, akkor vettem meg a telfont, mikor jött a pletyka, hogy a V30-as szoftwareben benne lesz, de persze azóta sincs...[ Szerkesztve ]
-
válasz bolondember #33 üzenetére
Hát, igen, csak már november van, így nem tudom, hogy amit kaptunk, azzal ők letudták-e a nagy frissítést, ami már gyakorlatilag akár final, vagy csak csúszott a dolog, és ezért közben kaptunk valami köztes buildot, hogy ne zúgolódjunk, hogy hova lett az októberi nagy csomagunk, mikor már vége a hónapnak.
-
És mikorra jósolható a következő firmware, vagy nem is várható már több?
Elég sok jött már ahhoz, hogy ezzel hátradőljenek, és azt mondják, "oké, ezzel végeztünk", főleg a közelmúltban elég sűrűn dobálták, ugyanakkor a cikkben említett bugokat sem árthatna orvosolni még idén, illetve azt a fránya kinetikus görgetést is megléphetnék, ha már ennyit nyafognak érte az emberek, és gyakorlatilag csak át kéne emelni az n97v2-ből...Akkor ha ezután hardresetelek, akkor az OVI store felkínálja nekem, hogy újra telepíti nekem az összes olyan programot, amit korábban már telepítettem, és nem távolítottam el a naplóból? Mert csak emiatt nem reseteltem update előtt és után, hogy ezt a ~10 kacatot, amit ~1 óra turkálással szedtem össze, ne kelljen újra előkeresgélni a storeban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Óra topik
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Hogwarts Legacy teszt
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p3981