- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Visszatér a Pebble
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- One mobilszolgáltatások
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hugo85
aktív tag
válasz Falconmaster #36 üzenetére
Azért a Windows Live alapból ingyenes, és elérhető többek között innen. Alapból ingyenes programokat nem érdemes az OVI Store-ból szedni, mert sokszor nem a legújabb van fent. Így jártam a Nimbuzz, Skyfire, Opera Mini trióval egykoron, de úgy, hogy a Nimbuzznak olyan régebbi verziója volt fent, ami nem volt teljesen kompatibilis, és nem is tudott települni...
A Quickoffice és a PDF azért érvágás, mert alapból nem ingyenes, mert nem érhető el külön a csak olvasásra képes verziója.
Megjegyzem, hogy ne csak egyoldalú legyen a dolog, egy időben sok Nokia telefonra ingyen bővíthető volt a QuickOffice teljes, szerkeszteni is képes verziója, így van az enyémen is ilyen. -
Hugo85
aktív tag
Én se frissítettem fw-t az E51-en, és egyszer csak beléptem a Letöltés!-be, ami kiírta, hogy mostantól OVI van, aztán letöltött valamit, telepítette, egy újraindítás után (ami nem akkor volt, hanem tán egy héttel később), már az ikonja is megváltozott OVI-ra és a neve "Áruház"-ra. Szóval ez nem 5800 és fw frissítés függő dolog.
Amúgy amikor elindult az OVI, akkor a Nokia kinyírta a WidSets nevű widgetkezelőt is (onnantól nem működött, csak redirectelt az OVI-ra), pedig mennyit használtam. Azóta is hiányzik a Sudoku, Tower Blox, Foreca Weather és BBC widget. Igaz kellett hozzá net, de baromi jó és gyors volt, meg még látványos is
Amúgy ez a 10-es Opera tényleg béta még. Vagy nem tudom melyik symbian telefonon fut jól, lehet csak a legújabb generáción, de az E51-et megfekteti, akkor gondolom az ugyanolyan procis 5800-át meg méginkább...
#31 - Ovi Storeban - miután bejelentkezel - van egy olyan pont (most nem jut eszembe a neve), ami listázza az általad korábban letöltött tartalmakat, szóval elvileg elég azt végigkattintgatni, és újratelepíteni. Ez egy időben büszkén hirdették is. Amúgy az egész Ovi Store eléggé vicc sajnos, a programok leírásában például sokszor "ingyenes" szerepel, amikor a program trial, vagy ad-supported, amivel nem is lenne baj, csak nem hajlandóak elindulni folyamatos netkapcsolat nélkül
#36 - dettó
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest