- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nawheera
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom jó topicba írok e, ha nem akkor pls redirect.
A lényeg, hogy rendeltem egy ATH-CKX9-t, használtam 5 hónapig, aztán egyszercsak lehalkult a bal oldala. Nem elromlott, csak egyszerűen lehalkult. Balance-val ugye ezt nem tudom javítani. Olyan mintha a közép és a basszus a felére csökkent volna. Sok hangot csak a jobb oldallal hallok ki. És nem, nem rossz a fülem. Több lejátszóval, több ember tesztelte. FiiO X3-at használok, ha számít.
Visszaküldtem, kaptam egy másikat, ugyanolyan fos. Mérges vagyok.
Kérdes: Volt e valakinek hasonló tapasztalata ezzel, vagy más ATH fülessel? -
hallador
addikt
válasz
RetepNyaraB #18 üzenetére
Ti gonoszok vagytok, kigúnyoljátok a BEATS-t, pedig....
-
válasz
allinterez #17 üzenetére
Egy BEATS-szel szemben??
Kizárt dolog, hiszen azt maga Doktor House izééé.. Bré...na...Tré tervezi
-
allinterez
csendes tag
ÍÍÍÍ kicsit túl lőttek az árával, bár vegyünk alapbol egy Beats fülest ami azért ennél jóval drágább, a kérdés az, hogy jobban is szól e vagy megéri e ez esetleg az árát azzal szemben
-
-
zdanee
őstag
Burzsoá frekvencia, 33%-át nem is hallom
Amúgy szeretem az ATH füleseket, de 50k körül már inkább az over-ear kategóriát venném.
-
hallador
addikt
Nem Beast audio? Ááááá nem is kell
-
banhammer
veterán
Jo, hogy lehet kapni.
-
oraihunter
aktív tag
240 dollár?
Ezek szerint biztosan van akinek ez ennyit is megér majd.
-
hmm.
Ráhallgatnék valahol. Már 10k körül is eléggé best buy dolgokat lehet kapni agybadugós vonalon; a hatszorosát azt meg kell indokolni főleg, mert azon az áron is vannak fosdarabok -
Ennyi pénzt elkérni egy ilyen kis sz...-ért
-
törölt tag
ezt a technológiát a korábban is alkalmazták, fa takarékos dobozokhoz. Előnye a fele akkora driver mögötti térfogat kell, ugyan ahhoz az alsó határfrekvenciához.
Hátránya hogy nem nő az érzékenység az 1 driveres megoldáshoz képest, és 2x akkora teljesítmény kell ugyan akkora membránsebesség eléréséhez.240usd-ért pedig szóljon is jobban, mint amit egy átlagos fülhallgató nyújt.
-
bteebi
veterán
Mert szerinted az is, meg ez is rendben van? Ez az ár még talán elfogadható (bár nagyon is sok), egy nullával többért viszont már rendkívül jó fejhallgatót, vagy akár hangfalakat is lehet venni, és nyilván mindkettő jóval jobban szólna. Persze már egy fejhallgató se annyira kompakt, mint ez a füles, a hangfalak utcai használata pedig több, mint macerás
.
A high endnél nyilván durván el van tolódva az ár/érték aránya, de az elég kellemetlenül jönne ki, ha mondjuk egy ilyen füles, vagy pláne egy még ennél is tízszer drágább nem szólna jobban, mint egy tízezerbe kerülő "konkurens".
-
-
törölt tag
válasz
freestailo #1 üzenetére
Azokra mit mondasz, amelyek egy nullával drágábbak?
-
freestailo
őstag
240 dollár...........megkérik az árát.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Elektromos cigaretta 🔞
- One mobilszolgáltatások
- Hardcore café
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- Gamer-Pc, Core i5, RTX 4060 Ti, Wi-Fi, 750W, vízhűtés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest