- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Synthwave #88 üzenetére
Én ezt értem meg el is fogadom igazából mert amiket írsz teljesen rendben vannak, és mégis a mindennapok során nem érzem úgy, hogy könyebb egérrel (számomra) jobb az élet. De nem játszok gépen az is igaz, ott még kijöhetne ez a dolog. Napi cirka 10 órát vagyok a gép előtt, irodai meló, semmi extrém, nekem erre nagyon bevált.
-
Skynet258
veterán
Az a verzió amit keresel a leírásod alapján igen, az csak v3, ezért vártam meg én is annak a megjelenését.
Synthwave: Igaz nem végzek rajta precíziós munkát (tehát grafikai munka vagy egyéb extrém pontosságot igénylő mozdulatok) de én személy szerint semmilyen hátrányát sem érzem a súlyának. Sőt, fel sem tűnik a súlya, pedig volt kikönnyített egerem is (Glorious Model O-).
-
Skynet258
veterán
Ha szabadonfutó görgő kell, akkor részemről ajánlott a Razer Basilisk v3. Nekem is feltétel volt ez a görgő, de Logi-n kívül nem találtam sehol, aztán láttam, hogy hamarosan megjelenik... Nem sokkal később meg is vettem, azóta is használom és semmi problémám vele. Annyi, hogy itt a szabadonfutást nem a görgő benyomásával éred el, hanem alatta egy kis gombbal (talán még kényelmesebb is). Kiold a zár, és görgőzhetsz ezerrel, nagy Exceleknél nekem baromi kényelmes.
Automatikusan is tud váltani ha meglendíted a görgőt, de hangra nem a legszebb így, én ki is kapcsoltam ezt a funkciót. Ujjal picit lejjebb mész és azzal váltod át, majd ha már nem kell akkor vissza fokozatos megoldásra, 3 perc alatt megszokható. Klikk hangja nem vészes, fogásra kényelmes, hüvelykujj támasz gumírozott.
Kinézetre kicsit gamer-es vonal (de kikapcsolható minden pilács ha az a cél), nekem külsőre a razer Pro Click dizájn nagyon bejött, de azon meg nincs szabadonfutó görgő. Talán majd egyszer kijönnek valami hibriddel.
Kicsit radar alatt van ez a Basilisk v3, de szerintem sokaknál betalálna, és árban sem egy komoly sztori azért. Igaz, hogy vezetékes, de annyira kis puha szövetborítású a kábele, hogy észre sem veszed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest