Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márciusban raktam össze öcsémnek egy gépet, amibe a sima H7 került. Nem csodálom, hogy fejlesztettek a rögzítésén. Eddig így nézett ki:
Mint látható, egy X formájú dologról van szó, ami nem fixen áll, hanem össze-vissza mozog.
Amíg az asztalon próbálja meg az ember felszerelni, addig nincs nagy gond, de sajnos miután az alaplapot becsavaroztam jött a felismerés, hogy nem tudom bedugni a 8 PIN-es CPU tápkábelt, mert nem férek hozzá, szóval már beszerelve kellett leszednem a hűtőt. Ez még ment is, de utána visszarakni 20 perc elég cifra beszéd után sikerült csak, nem láttam rá, nem kapta be a menetet a csavar, elmozdultak ezek a lapok, stb.Egyébként szimpatikus márka, jöhetne már a tavaly bemutatott "Taku" nevű házuk, talán a Computexen lesz róla infó (már amennyiben képviseltetik magukat).
Új hozzászólás Aktív témák
- be quiet! Dark Power Pro 12 1200W TITANIUM - Garancia 2032
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest