- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
#32839680 #49 üzenetére
Egérmozi, 2048*1536-tal, ellenben az 1366*768-os Brazos mennyivel jobb, ugye?
Értem én a poént, csak nem szeretem
Mindegy, tényleg nem alarok megtéríteni én senkit, értelme sincs, de én is rá tudom mondani látatlanban, kóstolás nélkül a csevcsicsára, hogy a körömpörkölt bezzeg mennyivel jobb.
Legyen ennyi elég a témából, ha valakinek még viszketne az ujja a billentyűzeten, akkor a kedvéért: igen, jól tudja, tablet csak bohóckodásra való.
Továbbléphetünk.
-
madgie
titán
válasz
#32839680 #45 üzenetére
Mondom, kinek mi. A Brazos (meg az egész AMD APU mizéria) azon alapul, hogy ha találsz olyan programot, plugint, akármit, ami hajlandó kihasználni a GPU erejét, akkor babaság van. Csak hát a PS ott tart, hogy pár effekt már megs így, de a többi 80% nem, oda meg vérszegény a CPU ereje. De mondhatnám a Lightroomot, az is főleg a CPU-ra támaszkodik, szinte mindegy, milyen GPU van mellé, legyen meg az OpenGL gyorsítás, oszt csókolom.
Ezzel szemben iPad-re olyan programok jönnek ki, amik konkrétan arra a vasra vannak optimalizálva. És nem gagyi app-ok, nagyon nem.
Félre ne érts(etek), egyetértek abban, hogy a PC-nél is a heterogén számításé a jövő. De a jelen még nem, hiába mond akárki akármit.
Kaiju: kettőnk között az a halvány különbség van, hogy én dolgozok mindkettővel (nézd meg az adatlapom, milyen PC-vel), te meg elhatároztad, hogy a tablet bizony erre nem való. Próba nélkül, tapasztalat nélkül és már megbocsáss, de ész nélkül. Borzasztóan unalmas hatvanhetedszerre is leírni ugyanaz, garageband vagy imovie projekteket linkelni, stb. Ha nem tudod milyen, nem használtad, milyen, akkor miért csinálsz úgy, mintha tudnád?
-
madgie
titán
válasz
#32839680 #40 üzenetére
"Minden másra meg bekapcsolom a 11,6 colos Brazosos netbookot, kicsit többre használható mint egy tábla."
Attól függ, ki mire használja. Brazoson "kicsit" bonyolultabb HD home videókat vágni (kábé meghal a procija alatta, iPad-en meg realtime vagdosod a rá optimalizált progamokkal), nem lehet GarageBand szintű zenélgetést produkálni, vagy mittomén. Nekem volt már két Brazosom, igazából HTPC-nek jó lehet, minden másra bosszantóan kevésnek találtam a processzort benne (igaz, én fotófeldolgozom, néha vidókkal, slideshow-kkal bohóckodom).
És akkor még ugye folyamatosan bekapcsolva lehet az iPad, sokáig bírja szuflával, baromi jó a kijelzője, stb. Szóval kinek a pap, kinek a paplan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest