Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ElEvEn11

senior tag

Látom sokan szeretik az IceQ hűtéseket. Nekem a harmadik ilyen típusú kártyám van és szép lassan megváltozott a véleményem róla. Az ember - vagy legalábbis Én - azt várná, hogy ha 2-nél több évig használom a kártyát, akkor nem lesz csapágyas, nem kopik be és nem kezd el zajongani. Nálam viszont ez a helyzet immáron harmadjára. Én átlag 4 évig használom a hardvereimet és ez így kicsit bosszantó. Bármennyire is szeretnék, hogy fogyasztói társadalomként viselkedjek, Én nem vagyok egy nagyfogyasztó, ezért aztán inkább előbb veszek meg valamit drágábban és durván kétszer annyi ideig használom, mint a nagy átlag. Így viszont már messze nem éri meg az a pluszköltség, amit beleinvesztálok egy HIS kártyába, mert vagy a hűtést (HIS IceQ-nál ez a legnehezebb szerintem), vagy a kártyát cserélem le idő előtt.
    Egy szó, mint száz: Én már nagyon nem rajongok ezekért az "extra" kártyákért. :(
    Jó szívvel, ma már, Én inkább a jó kártya és azonnal hűtőcsere kombót javaslom, mint ezt a megoldást.

Új hozzászólás Aktív témák