- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maláj
addikt
nekem viszont tetszik ez a qckó és + is fogom vételezni amint lesz rá elég tőkém
-
skathy
csendes tag
A teteje bűn ronda, kiadhatnák ezt a házat műanyag elemek nélkül is alu előlappal.
-
Garada
őstag
A teteje borzalmas és ez a beltéri elrendezés is elég érdekes.
-
cimabue
tag
A silverstone is próbálkozott hasonlóan roggyant tetővel, már tudom honnan merítettek... [link]
-
Az első kettő ventire lehet külön porszűrőt tenni/venni, és ha hátul csak egy venti van, akkor a légáramlás/légnyomás miatt semmilyen por, és levegő nem fog az oldallemezek rácsozatán bejutni. Épp ellenkezőleg, kifelé fog áramolni a levegő.
Nyilván ha szükséged van külső meghajtóhelyre, akkor az Aerocool DS jobb választás, a QX2000 meg egy őskori, Best-of-90's dizájn, és elég olcsó hatásúak a műanyag részei, zéró usb3.(#15) kekegsm
Mondom: elég régóta nézegetem már az ilyen házakat... és a Core V1 amúgy is ITX, itt meg most a mATX házakat boncolgattuk. -
válasz
AxBattler #13 üzenetére
Ez valóban hosszú évek óta az egyik legígéretesebb kocka mATX ház. Ugyanakkor igen keveset tudunk róla még...
A porszűrés az egyik gond, egyáltalán nem vagyok híve ezeknek az oldalsó random porbeengedő nyílásoknak. Semmire nem jók. Elöl meg ki tudja, hogyan fér el a 2x120 vagy 1x140, és annak milyen a porszűrése, vagy legalább a lehetősége. Ezenkívül csak slimodd helyet biztosít, 5.25 helynek még a lehetősége sincs meg. Nem mintha oddnek kellene, de pl előlapi venti vezérlőnek, vagy ilyesmi. A slimodd helyet jobbra tolva egy normál 5.25 is befért volna szerintem.
A QX2000-nél viszont annyiból már ránézésre jobb az Antec, hogy magasabb hely van a VGA fölött, mert ugye az alaplap hátlapja fölé nem 8, hanem 12cm-es venti is fér (sőt a vízhűtő mehet oda). -
Az azért kicsit más konstrukció: eltér az alsó fiók mérete, a táp, a HDD-k, és a hátsó venti(k) elhelyezése.
Régóta nézegetem az ilyesféle házakat, de ha választanom kéne, akkor megvárnám, míg hozzánk is eljut az Antec ISK600M a szálcsiszolt előlapjával.
-
A teteje miatt nem tetszik, de ezt leszámitva nem rossz.
-
Nekem a fractal design node 304 tetszik, ha ITX-ről van szó, az elég apró (bár a coolermaster elite 110 még kisebb, csak hát a minőség, ventik hiánya, stb), egész jónak tűnik, és az ára is rendben van. Belefér egy moduláris táp (csak meg kell fordítani), a vga hossz és a cpu-hűtő se problémás.
Ami tényleg fura, az általam említett prodigy, ITX létére mATX böhöm. De jól szellőzik, amúgy van belőle mATX verzió is azonos méretben, csak nem úgy mint itt.
-
Az a baj, hogy nincs igazán ellenfele a mai napig sem a doubledeckernek
Főleg ha a külméret kötött, és jó hardvert is akarsz bele egyúttal. Márpedig aki SFF-et akar, annak a külméret kötött. Ezért is zsákutca ez az új "cube", mert belül pici, kívül meg ordenáré nagy a felesleges műanyagok miatt. Szal akkor most ki a célközönség?
A legtöbb egyéb gyártó cube házának is ez a baja amúgy. Vagy nem lehet porszűrni rendesen, vagy rendes táp nem fér be, vagy csak itx, vagy csak rövid vga, vagy csak lószar házventik, vagy ha netán ez mind meglenne, akkor meg kívül nagyobb a réginél -
-=MrLF=-
senior tag
Nekem ezzel a kinézettel jobban bejön: [link]
-
Ez kétségtelen, hogy az olcsó gamer cuccok piaca fekszik nekik a legjobban, dehát ha egyszer ebben van a biznisz
Mindenesetre ugye az M40/QX2000 jellegű házak voltak az első kockák, amiben komolyabb hardver is megfért anno. Nekem még mindig egy modernizált, szétfaragott QX2000-ben lakik a gépem -
Ez igaz, de nekem valahogy mindig is olyan komolytalan vérpisti-termékeknek tűntek bűnronda idomokkal, kérdéses anyagminőséggel. De ezt úgy mondom, hogy eggyel sem találkoztam élőben, szóval lehet ebből semmi sem igaz. De azt biztos, hogy zsigerből utálom a gémer dizájnt, és már ez alapján ítélkezem, néha jogosan.
-
Bitfőnix prodidzsáj koppintás néhol javítva máshol elrontva, de legalább ronda.
-
7time
senior tag
A teteje bűn ronda de a többi elmegy.
-
A tetején lévő felesleges műanyag nélkül vajon milyen magas lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mobilinternet
- HP notebook topic
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Keresünk dokkolókat
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest