- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
már van és piszkosul jó. viszont az alkalmazás fejlesztőknek is lépniük kell az optimalizálásban, mert egyes alkalmazások azért nem villognak ebben a kérdésben, hiába jók. tipikusan a lista megjelenítők, melyek képeket is tartalmaznak illetve live frissülnek. nagyon jó példa erre az 'im+ pro' nevű alkalmazás. a 4.1.1. elképesztően jó lett, ledolgozta minden hátrányát a konkurenciával szemben és még több is annál jóval. arra leszek kíváncsi, hogy 5.0-ban merre mennek tovább ui optimalizálásban. mert eddig nagyon ígéretes, és ez végre igazi, érdemi fejlesztés volt a jb-ben.
-
-
dali.78
tag
hát én csak reménykedni tudok abban, hogy az új telefon sem lesz -sokkal- nagyobb.
4,3"???
ki akar a zsebében egy kisebb rajztáblával rohangálni...sokáig volt omnia7-em, de az omniaW-vel jobban elvagyok. az csak 3.7". és sokkal jobban kezelhetőbb.
-
bteebi
veterán
Az általad felvázolt fejlesztésekre azt hiszem még jó darabig várni kell... kivéve az augmented reality. Amiről viszont nem nagyon hallottam mostanában, az a(z igazi) hologrammos megjelenítés. Na az még szerintem nagyot ütne. Túlmutatna a kijelző méret- és pixelsűrűség-növekedésén. Azon már a színeket, fogyasztást leszámítva
(szerintem) nincs mit javítani - kinek kellene egy (okos)telefonba 4,5"-nál nagyobb méretű, HD-nál nagyobb felbontású kijelző?
-
philoxenia
MODERÁTOR
Maradjunk a témánál, ha kérhetném!
-
BoC1ka
senior tag
nem feltetlen volt ironikus a mondatom
Azert elertunk egy olyan PPi-t amit mar nem nagyon lehet novelni...termeszetesen a hardwaret lehet emelni...en inkabb az akksi korul keresgelnek mint ujitas...biztosra vehetjuk, hogy ott is szepet fog villantani az apple az uj teloval...kovetkezo lepes lehetne dokkoloval eger bill kepernyo es mehetne rajta egy apple os
Az ut nagyon aki eloszor ut...tehat meglatjuk ki rukkol elo nagy forradalmi ujitassal
-
azopi74
addikt
"Jah tudom...alig hozott ujitast, aztan rekordeladast produkalt
"
A kettő között nincs összefüggés. Ha csak átcímkézték volna az iPhone 4-et, akkor is rekordeladást produkált volna
A szokásos teljesítménynövelésen kívül tényleg nem nyújtott semmivel többet az iPhone4-nél, ezért sem merték iPhone 5-nek elnevezni.
Egyébként már elég nehéz az okostelfonokba "forradalmi" és valóban hasznos újításokat tenni, mivel már kezd feature complete-té érni a technológia. Kezd hasonló lenni a helyzet, mint a 90es évek második felétől a PC piacon.
Innentől kezdve már csak a hardver teljesítményének növelése van hátra, pixelsűrűség növelése, kijelző növelése - esetleg összehajtható vagy hajlékony kijelzővel, hogy kényelmesen lehessen vele telefonálni is, és tablet funkciókat is el tudjon látni- az OS és az appok továbbfejlesztése az új hardvereket kihasználva, és plusz felhős szolgáltatások.A hordozható kütyük piacán a következő nagy dobás a glass lesz és várható követői, meg az augmented reality.
Aztán jön majd ugyanez kontaktlencse végül beültetett szemlencse verzióban, végül közvetlen az idegekre kapcsolva, gondolatirányítással -
-
BoC1ka
senior tag
aziggen
eltunt a 100-150 kozotti hozzaszolasok zudulata
MEG az a szerencsenk, nekunk vegfelhasznaloknak es fogyasztoknak, hogy nem monopol a telefonpiac, igy megkapod azt a telefont amit akarsz...mas kerdes hogy ezutan bizonygatnod kell magadban meg forumokon, hogy jobb mint az iphone
mondom ezt ugy, hogy csak 3 hete hasznalok iphone-t es csak 3gs-t...persze mindegyiknek meg van az elonye...aki szeret buheralni vegyen droidot mert ott lehet...(nem azert mert muszaj hogy smooth legyen) Aki meg szereti hogy minden flottul megy es nem kell babralni vele vegyen wp7-et vagy iphone-t.
Es szerintem a legnagyobb igazsag, hogy valoban csunyan beertek a tobbiek es le is hagytak az apple telefonjait...pls sgs3 oneX...tenyleg fejlettebbek hardverben
Viszont! ne feledjuk, hogy ezek idei modellek...tehat kar hasonlitani a tavalyi 4s hez...varjuk meg mit hoz ki az apple...meg az ara...kezdek rajonni nincs is annyira tularazva ez a telefon..de gondolom emiatt karpotol mindenkit a boduletes artartasa.
Lehet szeretni, lehet utalni, de konyorgom csak akkor ha mar probaltatok azokat a termekeket amiket istenitetek vagy ocsaroltok...felhasznaloi tapasztalat nelkul miert kell szidni? EZ kb olyan mint ha en szidnam a Hayabusat hogy baz tobbet vartam tole meg lassu mikozben az is motor meg a regi robogom is motor...sose ultem rajta de fudeszar megdraga meg mittomen ellenbem a robogom csucsszuper hulyevagy enneljobbat minek...
-
dali.78
tag
lehet szeretni, meg lehet nem szeretni az iphone-t. azt senkinek sem kell magyarázni, hogy az első iphone elélg rendesen átrendezte a mobilgyártást.
lehet nem szeretni az iphone-t, és lehet mondani, hogy még meg sem jelent de már elavult. hát nem tudom. ha valaki nem használt apple terméket minek mocskolja? el sem tudom képzelni, hogy a következő autóm ne japán legyen, mégsem fikázom a volkswagen-t egy autós fórumon.
persze jobb az android. az a legjobb. az apple-nek akkor lenne némi esélye az új telefonjukkal a piacon, ha azon android futna.halkan megjegyzem, hogy az ismeretségi körömben egyre kevesebb az androidos telefon, mint mondjuk egy éve.
szóval várjuk meg míg kijön, aztán használjuk is, aztán lehet fikázni...
mer nem biztos hogy szar lesz...a cinege, a gólya, a varjú, a fecske, meg a pelikán ülnek a faágon. felmászik melléjük a róka. mit csináltok itt?
verjük a nyálunkat.
verhetem én is?
persze...
a róka leül, és leszakad az ág.
miközben zuhannak, megszólal a cinege.
te róka! te tudsz repülni?
nem.
akkor minek vered a nyáladat....szóval addig ne verjük a nyálunkat.....
-
B1T3
addikt
Szerintem Galaxy Nexuson jól mutatnak így a gombok, mármint inaktív kijelzőnél szép így a telefon az előlap letisztultsága miatt. De ez természetesen szubjektív.
(#174) 7
Ez igen, rég láttam ekkora takarítást.Még időben megnyitottam a topikot, így el tudtam olvasni az összes hozzászólást.
Így reagálnék r3dsnake-nek is: tapasztalataim szerint 4.1-gyel javult az általad említett két esetben a lag.
-
7
addikt
Takarítottam. Kezd már nagyon unalmas lenni, hogy akár Apple, akár Android hír van, egyből kirobban a balhé, hogy melyik a jobb, elkezdődik a fanboyozás, és az offolástól nem lehet meglenni.
-
Integra
titán
azért nagyot fordult a világ.
emlékszem, én is 2 éve hogy vártam, hogy mit fog tudni az éppen aktuális iphone. most elolvasom és legyintek egyet, fél éve láttam ezeket már, és még ennél is jobbak lesznek a piacon. mai felső kategóriás telefon lesz, egy a sokból, semmi több. a piac beérte. bár ezt rég tudni lehetett. -
bagkri01
őstag
Teljesen egyet értek joey20-al. Referencia készüléket kell venni és kb 2-3 évig minden frissítést megkap. Én is egy galaxy nexus-al szemezek.
-
bteebi
veterán
"Pletykák szerint dizájn, műszaki paraméterek és szolgáltatások terén is komoly előrelépést ígér az Apple idei okostelefonja."
Flame off, de valahol rá is fér. Bár ez végülis minden új termékre igaz kellene, hogy legyen
. Amúgy kíváncsian várom
.
-
joey04
titán
De miért nem próbálsz ki egy Nexust? Én is azzal szemezek. Szinte olyan tempóban jönnek a frissítések mint ios-en, gyors, és talán a project butter tényleg hatásos. SGS3 is tele van nyűggel. Elrontották a külsőt, nem csak csúnya, de karcolódik, reped, a kijelzővel is gondok vannak, a memóriát is brutálisan rosszul kezeli, stb. Nexuson nincs ilyen probléma. Vagy legalább közel sem ennyi.
-
keIdor
titán
Nem feltétlen kéne alá a hardver, csak optimalizálni kéne. Nekem volt One X, semmivel nem gyorsabb, mint a 2 éves Galaxy S, pedig az egy magos, a GPU is gyengébb és kisebb órajelen fut, mint a friss Nexus-ban pl.
Ha rendesen megírnák, akkor úgy kéne menjen a One X, mint egy WP7 vagy iOS, de nem.
Mozgó háttér esetében még a kép is megáll, mikor lapozol, ezt a 2 éves 1 magos telefonok szintén nem csinálták. Laggolt, de nem állt meg a háttér, One X-en megáll.
Egy igénytelen gányolás az egész, frissítés meg csak késik és késik, pedig ha javítanák az alapvető hibákat simán visszavenném a telefont a Sense, kinézet és kijelző végett, főleg, hogy 115-ért van bontatlan is már.De így lehet SGS3 próba lesz belőle, az hátha igényesebb.
Touch-ko: Hát igen, a kukások már lassan teljesen tönkreteszik a fórumot, az ember rossz szájízzel megy kommenteket olvasni, mert a fele kukás troll.
-
total90
veterán
Mondjuk nem értem azt, hogy minek kell(ene) a 4 mag, ha pl. 2 maggal is hasít, semmi akadás.
WP-nál is meg volt említve (Lumia 900), hogy "mert csak 1 mag"... de ha elég a rendszer kihajtásához, akkor mi a fenének erősebb? -
törölt tag
Mivel igencsak fontos szem előtt tartani a vékonyságot, a fogyasztást és a melegedést is, ezért kétlem, hogy négymagos kerülne bele. Főleg ha 1 magon is képes villám lenni, szerintem kétmagosat fog kapni és abból se a legpörgősebbet, pont a felső három ok miatt. Viszont bőven elég lesz alá és a fejlődés is megtörtént, de mégse túl sok csak amennyi kell.
-
Mogcaa
aktív tag
nord_ és GALARDO
Én értem, hogy jó a rendszer azt nem is tagadom, csak azzal van a gondom hogy szemtelen pénzeket kérnek érte. 3,5" meg 1ghz 512 ram 200 ért mikor kijött, és hiába szalad rajta annyit nem ér mikor 200 ért tudok venni 2 magot 4,3-mas kijelzőt vagy nagyobbat és most kijött a Jelly Bean ami nagyon szalad és a siri-t is kicsit alázzaSzóval nagy az arcuk arra hogy milyen jó dolgokat csinálnak és ennyi pénzért veszek olyat ami nagyobb hardveren ugyanúgy, esetleg jobban fut.
-
Everman
addikt
Elég egyszerű megsaccolni mikor jelenik meg a készülék.
Az iOS6 a 3. bétánál tart, általában 9 béta verzió jelenik meg átlag két hetenként.
Az utolsó GM verzió után már az új készülékkel mutatják be a végleges rendszert.
Vagyis 12-14 hét múlva esedékes (október közepe-vége). -
nord_
veterán
válasz
FoxiestFox #11 üzenetére
Már több mint két éve... ahhoz pedig bőven elég volt a két szériával korábbi 3GS 256MB RAM-ja is.
---
Mogcaa,
Na most már talán elér egy androidos hardver színvonalat persze 2x annyiért...
lol. Nem a hardver erőssége számít, önmagában az semmit se ér. A lényeg az, hogy a rajta futó sw valóban fusson. -
Mr President
senior tag
Konkurencia már régen 1 giga ramot pakol a telóba, így ebben már tuti beleteszik. Még ha nem is lenne muszáj a technikai információkra izgulók kedvéért. Én elvárom, hogy 2012ben egy felsőkategóriás telóban legyen 1giga ram. Ne spóroljanak semmivel, a nagyobb nyereség fejében
-
Mogcaa
aktív tag
Na most már talán elér egy androidos hardver színvonalat persze 2x annyiért...
És ami itt van a képen az nagyon ronda szóval remélem nem ilyen lesz... -
dali.78
tag
válasz
FoxiestFox #11 üzenetére
iOS4 óta van már multitasking... asszem.... csak a 3G-n volt érezhető a "vas" hiánya...
-
joey04
titán
Nehéz is ezt elérnie egy gyártónak, hogy ekkora legyen a megelőlegezett bizalom. Viszont amekkora a bizalom, olyan gyorsan el is lehet veszíteni, ha 1-2 éven keresztül csalódást okoznak, lásd Nokia. Szóval ahol ez tapasztalható ott megérdemelt a siker, mert kemény munka és jó termékek vannak a háttérben. Csak ezt tartani is kell. Eddig az Apple-nek ez sikerült.
-
GALARDO
addikt
Már nagyon várom, kell már egy normális telefon, ugyanis számomra jelenleg nincs megfelelő telefon a piacon, felső kategóriába.
-
Nem nagyon vagyok képben az Apple dolgaival, de multitasking van már?
Ahhoz biztos kellene a több RAM. -
XtremLor
őstag
Ameddig csak pletyka statuszban van a dolog, nem is nagyon erdemes foglalkozni vele.
A siker garantalt igy is ugy is venni fogjak mint a cukrot, bar eleg jo hir hogy vegre lehet a design elfog terni a klasszikustol -
shaddam
aktív tag
Nem mindegy mi lesz benne, hogy néz ki? Úgyis 3 napra előre letáboroznak érte meg bombasiker lesz. Ja meg akármi újdonság lesz benne azt a google egy időgéppel 2 éve ellopta.
-
Fkris
őstag
-
BoC1ka
senior tag
Ok tudom hogy nem így fog kinézni, de feltételezve hogy 4 coll+ lesz ez akkora mint egy féltégla....
-
törölt tag
NFC-t nem árnyékolja majd a fém hátlap?
-
Alwares
aktív tag
Sajnos ezt se veszem meg mert lassan kivénhed a laptopom és kell egy új high-end gép
-
Meta
tag
Ezek valójában olyan információk, amiket minden iPhone-t követő emberben természetes.
Avagy a kötelező fejlesztés, amit mindenki nyílvánvalóként kezel. A többi meg úgyis csak találgatás
-
joey04
titán
NFC meg LTE nem érdekel, ahogy az sem, hogy hány magos lesz a proci. Az 1GB RAM viszont jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged