Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BoC1ka

senior tag

válasz 7 #174 üzenetére

aziggen:) eltunt a 100-150 kozotti hozzaszolasok zudulata:D

MEG az a szerencsenk, nekunk vegfelhasznaloknak es fogyasztoknak, hogy nem monopol a telefonpiac, igy megkapod azt a telefont amit akarsz...mas kerdes hogy ezutan bizonygatnod kell magadban meg forumokon, hogy jobb mint az iphone:) mondom ezt ugy, hogy csak 3 hete hasznalok iphone-t es csak 3gs-t...persze mindegyiknek meg van az elonye...aki szeret buheralni vegyen droidot mert ott lehet...(nem azert mert muszaj hogy smooth legyen) Aki meg szereti hogy minden flottul megy es nem kell babralni vele vegyen wp7-et vagy iphone-t.

Es szerintem a legnagyobb igazsag, hogy valoban csunyan beertek a tobbiek es le is hagytak az apple telefonjait...pls sgs3 oneX...tenyleg fejlettebbek hardverben:) Viszont! ne feledjuk, hogy ezek idei modellek...tehat kar hasonlitani a tavalyi 4s hez...varjuk meg mit hoz ki az apple...meg az ara...kezdek rajonni nincs is annyira tularazva ez a telefon..de gondolom emiatt karpotol mindenkit a boduletes artartasa.

Lehet szeretni, lehet utalni, de konyorgom csak akkor ha mar probaltatok azokat a termekeket amiket istenitetek vagy ocsaroltok...felhasznaloi tapasztalat nelkul miert kell szidni? EZ kb olyan mint ha en szidnam a Hayabusat hogy baz tobbet vartam tole meg lassu mikozben az is motor meg a regi robogom is motor...sose ultem rajta de fudeszar megdraga meg mittomen ellenbem a robogom csucsszuper hulyevagy enneljobbat minek...

• tibi683

tag

válasz 7 #174 üzenetére

Véégre köszönjük a takarítást :R

Hírhez visszatérve az Nfc már lassan tényleg alap az ujjabb mobiloknál :) A több ram meg nem hátrány pakoljanak csak bőven belőle :)

Új hozzászólás Aktív témák