- iPhone topik
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronyman
aktív tag
Sajnos itt tart az ország. Egyre megyünk lentebb. Informatikát tanítok, de hogy minek.... kezdem bánni, hogy tanár lettem. A fősuli után úgy léptem ki a nagybetűs életbe, hogy írtam, egy korszerű oktatóprogramot. Mindenki dicsérte. Amikor felvettek az iskolába tanítani, akkor szembesültem vele, hogy hiába megírtam a legkorszerűbb ismereteket átadó hardver oktatóprogramot, nem nagyon tudom majd használni
Közölték velem, hogy a sulinak csak 1 projektora van. A teremben középen félig válaszfal csak az egyik oldalon ülők látják a táblát.... na ha ezt a fősulin látta volna a pedagógia tanár....
Megszűnik ugye a tiszta szoftver program. Mi lesz áttérünk linuxra? Készen állnak erre a tanárok? (nem csak az informatika tanárokra gondolok)
Akik eddig minden nap a suliban az informatika órán windows operációs rendszeren nőttek fel, érettségizni linuxon fognak?Most már az iskolák egy része digitális naplót használ. A mi naplónk csakis kizárólag windows alatt fut. Na most akkor egy gépre tegyünk fel linuxot is meg windowst is? (persze tudom, hogy linux alatt esetleg megoldható emulátorral, de az is csak bonyolítás)
Nincs minden terembe gép és a tanári mint egy felbolydult méhkas szünetekben, hogy mindenki le tudja könyvelni az óráit. Mi lesz még később....Lassan valami más meló után kell néznem
vagy ha más nem megyek külföldre, mert a magyar oktatás már a béka hátsófele alatt van
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Dell notebook topic
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest