- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potyka03
senior tag
Egész jó,nekem tetszik.
Bár a kérdés az,hogy szoftveresen vajon milyen lesz,mennyire fogják támogatni,stb...stb...Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
TnTAtesz
csendes tag
Volt pár HTC-m anno, szerencsére a szoftver támogatással nem gond soha! Amugy szerintem a HTC-nek illetve az Asus-nak van a legjobban formált android kezelőfelülete!
-
Norb0
tag
Most ezek megint felültek ugyanarra a (z erősen közösségi háló orientált) vonatra, amivel már többször kisiklottak?
-
doooo
veterán
Többen mondták tegnap, az A23 5G kapcsán, hogy ugyanez az SoC nem ér többet 80 ezernél... erre ma a HTC bedobja ezt 180k-ért.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Ez már nevetséges
-
dodo1114
csendes tag
IP67, vezeték nélküli töltés, 120 Hz-s kijelző
A SOC-ot leszámítva egy egész használható eszköznek igérkezikPC: CPU:Ryzen 5 2600 GPU: RX 6700 XT RAM 32GB, Laptop: Lenovo X260, Konzol: Steam deck, Teló: S22U, céges: iP 2022 SE
-
senior tag
Igazából, ha valaki nem akar 4k videót felvenni, akkor a SoC is teljesen jó, főleg egy jól optimalizált rendszerrel ( ami többnyire azért jól ment anno a gyártónak).
The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
t72killer
titán
Tehát gyengébb, mint a fél éve 130eFt-ért vett a52s-em és kb másfélx annyiba kerül. Minden elismerésem...
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
-
janeszgol
félisten
Én is szoktam nézni az SoC-t a mai napig (pl az Adreno 619, ami ebben is van a Huawei P10-ben lévő Mali G71 MP8-al ér fel). De aztán rájötte, hogy ma ez már talán sokadlagos. A fő téma a kamera, a kijelző, a szoftveres support. Ezeket keresik az emberek. Nem egyet-egyet, hanem mindhármat egyszerre. Szóval az SoC-n faradnak le.
Igen az A52s b*szó telefon 120 ezerért, a fenti három mellett SoC-ban is ütős, de ugye az már kilépő a piacról. Aztán ott van az S20FE SD-s változat, ami csak 4G-s, de cserébe minden téren lelépi még az A52s-t is 25%-kal drágábban.
-
t72killer
titán
válasz janeszgol #13 üzenetére
SoC-ből is kell egy szint, ha 2-3-4évre tervezel. Nejem 750g-s verziója már nem kellene. Igen, az s20fe abban is jobb, h van tele kamerája. Az, h kifutó valami lényegtelen, a support hossza a kérdés és hogy be lehet-e még szerezni.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Cím javaslat: HTC Desire 22 Pro - de mííjért?
-
vilmose33
őstag
Örülök, hogy nem jutotak az Lg sorsára, volt pàr Htc-m ,nagyon jó volt használni őket. Soha nem voltak olcsók az is igaz.
A jövő most van
-
gretzky77
veterán
válasz WillButch #18 üzenetére
De amiről a kolléga beszél az évekkel ezelőtt volt, és akkor a Xiaomi sem a frissítésről meg stabilitásról volt híres! Azóta változott persze, de ugye te eleve Xiaomi csúcskategóriát említesz, ez a készülék pedig nem oda érkezik! Amikor ment a HTC-nek akkor szem nem volt rossz a frissítési gyakorlatuk, azért a 2 főverzió akkoriban nem volt rossz, nagyon más gyártó sem adott többet!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
veterán
válasz gretzky77 #19 üzenetére
Sok-sok éve majdnem vettem egy HTC One telefont ami 200 eFt-os ára ellenére Ajánlott minősítést kapott a Mobilarena tesztjén
Aztán rájöttem, hogy ugyan jónak jó telefon, de 2013-ban nem engedhettem meg magamnak egy ilyen drága telefont.
Szóval a HTC sosem félt sok pénzt kérni a felsőkategóriás telefonjaiért.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
gretzky77
veterán
válasz Donki Hóte #20 üzenetére
Nem is írtam,hogy olcsó márka volt!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
nagyúr
Sziasztok.
Ez nem csúcskategóriás telefon. Szóval így már vannak kérdőjelek. Volt ennek értelme egyáltalán?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
t72killer
titán
válasz Donki Hóte #20 üzenetére
Egy Kaiserem volt anno, használtan beszerezve. Első okostelóm, tényleg innovatív, mert akkor a csuda szifonban még se 3g, se gps nem volt - lévén Sztívdzsobsz megmondta, olyasmi nem kell telefonba.
Azóta viszont mindíg lemaradtak.
#22: nagyon is van értelme a középkategóriának, csak mondjuk 350€ alatt...
[ Szerkesztve ]
-
cyber86
őstag
Reménykedtem, hogy csúcskategóriás telót adnak ki
-
nincsnév007
őstag
Szeretem a mostani telomat is de azért hiányzik a sense
-
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Donki Hóte #26 üzenetére
Vagy az idő megszépíti az emlékeket
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Donki Hóte #29 üzenetére
Oké, de az nem középkategóriás készülék volt
Akkoriban 260 ezer forintos készülék volt (2018-ban)
-
t72killer
titán
-
Graphics
Jómunkásember
Nem, szerintem azt nézik az emberek, amit a boltban meg lehet venni...
Az, hogy Te az A52s-t a feledés homályába teszed, attól az a telefon létezik, és egy vállalható alternatíva... Ha végre kikopna ez az eldobós mentalitás, akkor valamerre haladnánk is.
-
t72killer
titán
Nemhogy vállalható, de esélyesen a következő 2-3év bestbuy csamcsungja. Mi is jött a 33-53 szériával?
- nuku töltő (ha vki nem dobjukel-tempóban cseréli a telót, igenis számíthat)
- nuku jack
- exyfosch akksizabáló SoC: a nagyobb akksi csak arra lesz jó, hogy tovább tart feltölteni.30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
veterán
válasz t72killer #33 üzenetére
Akkor lenne igaz a Samsung visszaesése, ha a konkurencia olcsó, erős hardverrel szerelt, töltővel egybecsomagolt mobilokat dobna piacra, csakhogy ez nem így van, a többiek is az Apple/Samsung vonalát követik abban, hogy a tavalyinál nem mindig erősebb telefont hoznak ki, az árat emelik, töltő, fejhallgató, tok stb. egyre ritkábban van a dobozban
-
t72killer
titán
válasz Donki Hóte #34 üzenetére
Ez igaz, úgy számoltam, hogy 4évig tuti kihúzom ezzel a telóval.
-
veterán
válasz t72killer #36 üzenetére
Egyetlen ok miatt nem vettem A52s telefont, csakis azért, mert az asszonynak olyanja van.
Hogy nézne már ki, hogy az enyém nem szebb, nem nagyobb, nem okosabb és főleg nem drágább mint az övé
Farokméregetés házasságon belül is létezik
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Donki Hóte #37 üzenetére
Huhh, de jó, hogy nálunk ez házon belül teljesen érdektelen, és sose volt lényeges tényező.
-
tserrof77
őstag
Vártam, hogy milyen lesz. Jelenlegi M8-asom után erős a gyanú, hogy egy ilyen lesz az utódja, de mindenképp meg fogom várni a teszteket és az első felhasználói tapasztalatokat róla. És addig az ára is talán emészthetőbb szintre süllyed. De elsőre bejön, tetszik
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Donki Hóte #40 üzenetére
Note 8T vs. Poco F4 GT f.szom tudja.
[ Szerkesztve ]
-
eclipse19
senior tag
[ Szerkesztve ]
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
cinemazealot
addikt
válasz Donki Hóte #40 üzenetére
Asszonykámnak jó ideje egy Galaxy A51 húzza a táskáját, engem 2 hónappal ezelőttig egy Xperia Z1 Compact, most meg egy Galaxy S10e szolgál ki. Íme a méretarányok.
Míg ő rajon a tepsifonokért, én nem bírom őket.
-
janeszgol
félisten
válasz Donki Hóte #37 üzenetére
Egy férfinak a telefonja legyen nagyobb, drágább, jobb, egy nőnek pedig a mosogatószivacsa.
Remélem kimaxoltuk a PC-t. -
nagyúr
Mindenki az M szériát mwf az One mobilt hozza fel.
A Desire pont az olcsónak nevezett drága mobil volt tőlük.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
judas13
addikt
válasz WillButch #18 üzenetére
gretzky77 kolléga akkor már megválaszolta helyettem is.
Max annyit tennék még ehhez hozzá, hogy a szóban forgó időben kezdték el egyáltalán kitalálni a Xiaomi mobilt, tehát na ... és igen akkor még az android fő verzió frissítések egész más prioritásokat képeztek talán mint ma."Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
judas13
addikt
válasz t72killer #48 üzenetére
Hang nélkül c. filmben akkor akár használhatták is volna!
Amúgy én is ragaszkodom sokakhoz a régiek egy része dobozban vagy a családban marad, a valamiért (aksi stb) működésképtelenek mennek e hulladékba.
+ Ukrajnába lett úgymond elküldve két darab még tavasszal."Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest