Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
biztos en futottam eddig bele csak rossz riserekbe, de ha nem pont megfelelo hosszu a szalagkabel, akkor nagyon nehez a hosszaval jatszani, foleg h itt egymason tobbet is kene vinni, meg x4 eseten is. x8 v x16 meg macerasabb. egyelore csak meretre gyartatott riser-rel tudom elkepzelni, akar mar haromnak az elhelyezeset is. ha eleg lenne az x1, akkor szerintem is megoldhato boltival.
-
törölt tag
de hogy hasznalod ki ezt a szelesseget? kell hozza valami pcie toldo/hosszabbito. gyarilag egy olyan alaplappal es 12x pcie eloszto nyakkal adjak, ami gondolom max egyetlen pcie lane-t visz ki szlotonkent. ha a proci es az x1 kapcsolatok eleg fatpingvin-nek, akkor persze jo lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest