- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin topik
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Öreg hardver, középkorú Android, friss telep
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
christprhrdv
tag
-
gilfoyle
őstag
válasz
christprhrdv #20 üzenetére
Én is...
A 15 percenkénti fetch mennyivel meríti gyorsabban az akksit mint a push?
-
christprhrdv
tag
-
gergobox
tag
Hát kipróbáltam, a gyári Mail app még mindig a legjobb.
-
tomi5244
őstag
Viszont normálisan működő Google által kiadott GTalk app még mindig nincs....
Vagy csak én nem találom?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
manchester85 #8 üzenetére
UDID. Igen, ha ugyanarra a készülékre restore-olsz fix, hogy megmarad. De készülékváltásnál? Kétlem.
-
gergobox
tag
Na erre kíváncsi vagyok, kipróbálom, amint tudom, Mailbox app ma egy kicsit bugos lett, folyamatosan jönnek az értesítések a már elolvasott mailekről is
-
gabeeen
tag
Készülék váltás után, hiába volt visszaállítás nem működött tovább a push..
mondjuk ez az app nálam hibátlanul megy..üdv
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
manchester85 #4 üzenetére
Mindenképp visszaállítanám backupból, de ha megváltozik a készülék ID-ja attól függetlenül az aktív exchange kapcsolat továbbra is működne?
-
christprhrdv
tag
Én cseréltem i5-re és visszaállítottam iCloud-ból, és szomorúan vettem tudomásul, hogy a push bizony nem működik. Letöltöttem ezt a remek alkalmazást, ami aktívan használva csak naponta 6-szor akad el, hogy aztán kijelentkezzek, "kilőjjem" a memóriából és megint vissza...
Köszönöm Gugli!
-
r3dsnake
nagyúr
Nálam a gyári van még, mert még működik az exchange, de készülékváltásnál valószínűleg rákényszerülök a Gmail appra, ha push-t szeretnék.
-
Scoobyka
addikt
Forma forma...ebben lehet csillagozni meg ki mit szokott meg...en a gyarit es ezt is hasznalom
-
Mivel jobb ez, mint a gyári?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest