Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
A hírekben szerepelt, de boltban sosem láttam. Egyébként kíváncsi lettem volna, mert az én Radeon 6750-esem, ami bőven 100w TDP alatti, borzasztóan melegszik, a ház oldala le is van véve.
Szóval lehet, hogy powercolorék megtalálták a szent grált, és ventilátor nélkül is eldisszipálnak >100W hőt, de szerintem nem találtak semmit. Rátettek egy barom nagy bordát, és lábjegyzetben odaírták, hogy ha, meg házventi, meg szabad hely a hőáramlásnak, meg nem hajtod nagyon, meg ez, meg az, akkor talán nem durran el.
50-60W TDP paszív hűtése viszont nem probléma még zárt házban sem, még az ATX-nál sem, ha nem nagyon bugyolálod be, vagy rakod körbe a kártya bordáját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Nintendo Switch 2
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Micro Four Thirds
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Revolut
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest