- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
válasz
#56573440 #38 üzenetére
Na, pont te vagy a példa a "meggyőzött" Apple felhasználóra,és ez jó. Nincs semmi baj, ha az ember tényleg azért vesz ilyen cuccot, mert jól tudja használni, meggyőzte, stb. nekem csak az "elvakultakkal" van bajom, akik semmi intelligens érvet nem tudnak, mint hogy "jobbbármelyikmásnál"... Nem kell varázsmítoszokat költeni egy termék köré, még ha a cég marketengesei ezt is szeretnék, szerintem.
Na de nem vagyunk egyformák - hála istennek...!
(Amúgy a munkahelyemen én is egy 24"-is iMac-en dolgozom, ami szép, jó, de ennek is vannak igen bosszantó hibái - ami lehet, hogy a néha "hajszolt" tempó miatt jön elő...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- Vivobook Pro K3500PC 15.6" FHD OLED i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó HP Pavilion Gaming PC RTX 3060, Ryzen 5, 16 GB RAM, 144 Hz monitorral
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest