Új hozzászólás Aktív témák
-
TheJoker4s
csendes tag
válasz
Találtgyerek #43 üzenetére
Eleve a fehér-fekete NZXT H710-es gépházhoz válogattam a dolgokat. Így ASUS Strix B550-A alaplap lett volna mellé, de mivel fekete lett a kártya, az alaplap is az lett. Így most kívül a fehér dominál, belül inkább a fekete.
[link] -
TheJoker4s
csendes tag
válasz
Találtgyerek #40 üzenetére
Eredetileg fehér Strixet akartam, de 800.000 forintot már nem akartam adni érte mikor építettem az új gépem.
-
TheJoker4s
csendes tag
válasz
Találtgyerek #1 üzenetére
Nekem EVGA FTW3 3080-am van. Nagyon elegáns a megjelenése. A több gyártó 4080-asai vagy szopottgombóc forma, vagy túl gamer (Lamborghinis).
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Találtgyerek #27 üzenetére
A ventilátorgörbénél hogyan tudnám beállítani, hogy ne kapcsoljon be 100 Watt terhelés felett?
-
DanielLong
senior tag
válasz
Találtgyerek #16 üzenetére
Mivel asszem azok pont ugyanazt a bordát és hűtést kapták, még a 3060Ti is talán. Kicsit érthetetlen is számomra, mert ez TDP-ben azért elég széles intervallum.
-
válasz
TUF viszont tetszetős nekem, elég jól eltalálják már pár éve azt szériát.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Szerintem meg pont most lett szebb a szokásosnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest