- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso2
őstag
Ember,most nem arról volt szó ,hogy csúcs vagy nem csúcs miért a 9600gso az csúcs?. Mint csizma is mondotta 128 bithez minek 1 gb ram.. ez meg még ddr2 is jó kis 800mhz-el rosszabb,mint amit Sparkle heggesztett....:-). Szóval nem is olyan rossza a Sparkle a Palit viszi a prímet ,
-
Crytek
nagyúr
Hm egy ilyet elfogadnék,de max 45 ezret adnék érte!
-
tibz03
őstag
És azért nem lehet Super-nek nevezni, mert DDR2 van rajta? Mit vársz egy 4650-től? Nem csúcskártya, ezt az árára nézve is könnyedén leszűri a vásárló, még ha nem is ért hozzá.
Az elméleted szerint akkor ha a 4650-en DDR5-ös memória lenne (nyilván úgy is gyenge kártya lenne), akkor lehetne Super-nek nevezni? Vagy hogy?Egyébként a Palit több kártyáját is "Super"-nek nevezni, a 9800 GT-ből is van ilyen "Super" elnevezésű, azon pedig ugyebár DDR3 van.
-
Zso2
őstag
válasz
Mr.Csizmás #19 üzenetére
Ez nem meglepő , sok gyártó próbálkozik , de találtam egy super jelzéssel ellátott gyöngyszemet
(hangsúlyozom super,... ddr2 melett főleg
)
[L:http://www.gepbolt.hu/termekek/58740989/Palit_Radeon_HD4650_Super_1024MB_DDR2_128bit_DVI_TV_out_PCX_.html][/L]
,de 4650-ből nagyon sok 1 gigás van csodálkoznék ha nem lenne 2 gigás. -
tibz03
őstag
Olyan igazi nVidia-fikázó hsz.-t még nem láttam, úgyhogy majd én: Fúj, nVidia, cúnya! Fúj-fúj!
-
wíd
csendes tag
A kártya szép azzal nincs semmi baj, ha meg valakinek kell az s-video és egyéb nyalánkságok az majd olyan kártyát választ. a 9600 GSO meg kiveri a biztosítékot, mindig is egy kedvenc kártya volt. szerencsére csak távolról imádhatom. GT-vel szép az élet
-
Robixxx
csendes tag
Szép kis darab!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Most mindenáron meg kell szabadulni a GeForce GTX 260 készletektől, mert az új Radeon felhozatal mellett újra árat kell csökkenteni. Itt már nem a haszon a kérdés hanem, hogy minél kevesebbet bukjanak. Ezért elképzelhető, hogy bevállaltak eggyel több fázist, hogy az vevőcsalogató legyen.
-
TTomax
félisten
továbbá a referenciamodellhez viszonyítva több fázis kapott helyet, ami minden bizonnyal pozitív hatással lesz az órajelek emelésére
Mennyivel több fázis?Mert ha jól látom ez kivételesen nem a költséghatékony PCB.Bár ez eddig senkinek sem szúrt szemet....
Mint ahogy a változatlan ár sem,reméljük máshol nem spóroltak...Jó lenne ha a hír épkézláb specifikációt is tartalmazna mert így beszélgetünk bután a semmiről... -
Davidof92
senior tag
Nekem hirtelen a 8800gtx quadro változata ugrott be erről a kariról
-
zed1983
őstag
Szép!
Fehér táp után fehér VGA.... -
Jól néz ki a hűtő fehér burkolata, egyébkén meg:
-
válasz
TESCO-Zsömle #22 üzenetére
Az egér meg bemászik a házba a lyukon és ledarálja a ventilátor, a vére zárlatot okoz, te meg zokogva anyázol és szidod a teuton isteneket, amiért rádrogyasztották az eget (illetve egeret).
-
TESCO-Zsömle
titán
Ez derék!
Szeretném több gyártónál látni, hogy a második slotot nem folytják le egy akármilyen mintázatban megfurkált hátlapi vacakkal, hanem így hagyják szabadon. Sokkal egészségesebb a levegő áramlása.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #19 üzenetére
logika szerint így jönnének, csak gondolom náluk is először volt az 512mb ddr3/256bites buszon... ez volt a normál... aztán jöttek a különböző pv-szériák, amikről volt már post dögivel mindenhonnan
ilyen: növelt ddr2-es rammennyiség/megfaragott busszélességgel és társai :S csak az a fura, hogy a szutyok 9600gso-ra 96sp került, (hozzá meg a memóriás attrakciók) a gt-n meg csak 64 van... (habár így is 3szor körbeveri) fordítva szebb lett volna...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #17 üzenetére
fenébe, lejárt az időlimit... félig tévedtem: ddr2vel szerelt, csak 256bites busszal
(meg nem gso, de akkor is értelmetlen...)
-
he7edik.
addikt
Valahogy nem láttam még csúnya Sparkle kártyát
-
tome.jr
addikt
Tetszetős ez a fehér megoldás, de tényleg úgy lett volna az igazi ha a nyák is fehér.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Ricco_hun #12 üzenetére
azt néztem én is... de mind1
azon gondolkoztam, hogy annyiféle-fajta csatlakozó van már mindenen, hogy az hihetetlen: alaplapokon pl firewire, esata, tucatszámra usb... ezek közül az átlag ember valószínű, hogy csak az usb-ket használja egész életében... vga-n ott van általában mondjuk 2dvi+s-video, amik közül mondjuk az egyik dvi lesz kihasználva... más felállásban meg dvi+hdmi+vga csati, amik közül megint csak az egyiket használja a user-ek 90%-a
kell, hogy legyen minden, mert másak lehetnek az igények és fel kell mindenre készülni, de a dolgok 90%-át átalakítóval el lehet intézni (amit itt is valószínű h mellékelnek)
-
Ricco_hun
senior tag
Csupán két DVI kimenet. Oké tudjuk, átalakítóval lesz hdmi, de ilyenkor egy s-video kimenetet azért oda szoktak biggyeszteni. Ott a hátlap (képen) túlsó oldalán meg is van a kihagyott hely neki. Vagy a Sparkle ezen spórol?
-
nuke7
veterán
válasz
zsirfecske #10 üzenetére
igen, habár ez a kártyák teljesítmény/árán nem igazán változtat ...
(mondjuk a 192sp-s gtx260 most elég olcso lett, kb a 4850-ek árkategóriájában van..)
-
zsirfecske
addikt
kedvesek hogy minden napra adnak nekünk hírt (nvidia)
-
Ha fehér NYÁK-ra gyártanák, kiérdemelhetné a "Great White" nevet, és rá lehetne nyomtatni egy nagy fehér cápát...
-
twollah
nagyúr
Legalabb valami normalis hutot raktak volna ra.
-
P00By
nagyúr
Mostanában általánossá vált Sparkle minőség
-
mephi666
nagyúr
azért az egy gtx260-ból már kicsit durva lett volna
"sparkle gtx260 3584mb ddr2 fatal1ty hyper-pro-gémer-edisön" ? (64bites membusszal) biztos leestem volna a székről... a 9600gso-nál is már húztam a számat, mert a gt verzió nem olyan rossz kártya... de 9800-nál vagy gtx-eknél ilyet csinálni felérne egy tisztességes "öntökönszúrással" a gyártó részéről :S
-
joi29
őstag
-A Sparkle olvastán már majdnem megijedtem, hogy ebből is kiadtak
valami DDR2-es bestbuy változatot, jó szokásukhoz híven... -
Devid_81
félisten
Érdekes színösszeállítás az már biztos
Ezeket a 260 asokat nem értem, most melyik milyen?!
Van 192p vagy 216p meg olcsó nyák, gyenguszabb alkatrészekkel, drága nyák stb.. -
Mr.Csizmás
titán
Hmm, ez a fehér hűtő tetszik
Amúgy meg a szokásos Sparkle minőség
-
mephi666
nagyúr
na, akkor itt jön be az, hogy ugyanannyiért adják, mint a régi/drága nyákost, hogy legalább hasznuk legyen rajta...
ennyit látunk az egyedi/olcsó nyák árra történő hatásából... habár ezt sejteni lehetett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest