- Magisk
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Hieronymus #8 üzenetére
Noigen, 6.5" környékén már telefont adnak, ráadásul igazi csúcs SoC-kkel. Én szerencsére 10"-os gépezetre vadászok (ahol ez sok lenne, oda a telómat viszem úgy is) - remélhetőleg megúszom a Tab S3/4-nél valami lényegesen barátibb áron kínált cuccal.
-
törölt tag
válasz
Hieronymus #8 üzenetére
Nekem a 8 tökéletes lenne. Ez a 7 picit kicsi, de megfelel, a 8" meg jó lenne.
-
-
törölt tag
Épp itt az ideje a modellfrissítésnek.
Egyébként kíváncsi vagyok rá, jó lenne, ha 7"-os modell is jönne. Bár nem érzem úgy, hogy új táblagépre lenne szükségem, a mostani T1 7.0-ám is teljes mértékben kielégít, amire használom, arra megfelelő. -
-
-
ALBY
senior tag
APTX és LDAC is jut majd bele remélem a bluetoothhoz.
Jack és SD kártya muszáj bele.
Gombokat vegyék le és rajzolják fel ahova kell hiszen ez nem telefon.
Azt a két nyamvatt hanxórót nem egy oldalra kéne tenni, mint az előző tabjukon, mert az ugye ordas baromság.
Meglátjuk, hátha jön végre egy jó tablet, nem bánnám. Huawei M5 is félrement kissé pedig bizakodtam az M3 után. -
Ha megkapja az A6 3-4GB RAM-ját és egy energiatakarékos+szép kijelzőt, máris nyerő példány lehet, sokkal szívesebben venném, mint a Huawei M5-öt. SoC-ból mondjuk nem ártana túllépni az Exynos 7870-en.
-
Rothmanakos
tag
"Új Galaxy Tab A folyamodott Bluetooth engedélyt"
Ennek így nincs értelme, javítsátok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest