- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daczy
aktív tag
A Samsung lassan már szánalmasabb, mint az Apple. Miért kell n+1 telefont a piacra dobni 1 év alatt? A Note még 1 éves sincs, mi szükség van utódra? Hardveren kívül semmi előrelépés nem lesz, és valójában a hardveres előrelépés sem igazi előrelépés, egyszerűen csak meg kéne tanulni optimalizálni, és az S2-n is simán futna minden mint a vaj. nagyobb parasztvakítás ez az egész android mizéria, mint az Apple szánalmas "miszartukaspanyolviaszt" hozzáállása.
-
Robertoq
őstag
Samsung GALAXY Note II to be introduced at August 15th event?
Logikus lehet, hogy a következő iPhone bemutatása előtt minél több idő legyen a terjesztésre.
-
DemonDani
addikt
alacsony a kerítés?
-
vakondvok
tag
Én várom a note II-t, addig kihúzom a Note-al valahogy
-
=Mentor=
őstag
válasz
socialkiller #31 üzenetére
Nekem nincs túl nagy kezem, de egy 4.8 colos vagy nagyobb szörnnyel, kétlem hogy az emberek többsége egy kézzel elboldogul.
(#32) Cyberpunk: Hol beszéltem én a Nokiáról és WP-ről? A véleményemet elmondhatom, a hozzászólásodat mindenesetre jelentem, mert oktalan kötekedés és kioktató stílus + még engem titulálsz trollnak amikor te trollkodsz, pofátlanság teteje, már ne is haragudj!
-
Roxbury
őstag
Nekem is 4.3" a teló, és ennél kisebbet már el sem tudnék képzelni. Simán egykezes még ez is. S3 már kétkezes, de simán elfogadnám azt is. Amúgy a Note 2-t várom én is.
-
=Mentor=
őstag
Nálam a 4 col a maximum, ha tabot akarok akkor azt veszek...
(#18) franc0: A HTC-nél meg a belsővel vannak komoly gondok, típushibás kijelzők, rengeteg meghibásodás stb stb Na és akkor még nem beszéltünk az egyre inkább elszálló árakról, ami jellemzi őket... Szóval nem véletlenül állnak rosszul, ennek köze nincs a marketinghez..
-
Cyberpunk
félisten
válasz
socialkiller #24 üzenetére
Egy 5,5" még elférne, de feljebb már nem kéne menni.
-
Beri78
őstag
jó lesz ez a note 2, nagyon kíváncsi vagyok már rá!!!
de szerintem a méreten is fognak változtatni egy picurit -
bok92
addikt
válasz
socialkiller #24 üzenetére
+1
Én is nagyon várom! -
socialkiller
tag
Remélem Note 2 lesz, de a méret ne változzon,csak a hardver
-
r3dsnake
nagyúr
Most komolyan, ez hír? Melyik hónapban nem jön valami "új" galaxy variáns?
-
Apika
addikt
Jöjjenek csak!
-
franc0
őstag
Engem inkább az érdekelne, terveznek-e végre kiadni igényesen megtervezett, normális anyagból készült telefont, vagy továbbra is a keleti gagyit erőltetik?
Nekem olyanok ez a Samsung csúcsmodellek, mint Ferrari motor a Trabant kaszniban...Nagy nehezen legyőzöd minden ellenérzésed azzal kapcsolatban, hogy már lassan minden Samsung, ami körülvesz a lakásban, aztán jönnek ezzel a fröccsöntött budiülőke-műanyag játéktelefonokkal, papírvékony hátlapokkal...
És a népek zabálják, a HTC meg lassan csődbe megy... Komolyan nem értem.
-
Cyberpunk
félisten
Ez szubjektív erősen ja. Azért lehet vele telefonálni a hagyományos módon, főleg ha próbáltál egy Galaxy Tab 7-essel, akkor tudod nem nagy cucc
A S3 formavilága az nekem olyan semmilyen, jobban bejön az S2 Note formája szerintem ízlésesebb. Van is félelmem, hogy a Note 2 az S3-as dizájn jegyeit örökli majd.
-
zsoma92
csendes tag
na erre kíváncsi leszek..
-
aram01
nagyúr
Note2-re kíváncsi lennék már én is
-
törölt tag
nem akarok háborút indítani, de szerintem ha meg is lépik az akkora felbontást, annak tényleg már csak PR értéke lesz, nem pedig gyakorlati haszna. egy bár nem volt még a kezemben ilyen eszköz (csak a "hagyományos 1280x800@10" tablet), de szerintem ahol már kifér natívban egy fullHD film, ott nem nagyon van mit növelni ilyen fizikai méretben. érdemes megnézni, hogy notebookok esetén is milyen felbontásokkal dolgoznak, pedig azt sem tartja az ember sokkal messzebb a szemétől.
egyébként a Note2-t tolhatnák párhuzamosan az SGS3-mal, nem egymás konkurenciái közvetlenül, főleg a méret miatt. ha mondjuk 5,5"-os kijelzőt kap a Note2... -
Robertoq
őstag
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy a Note 10.1-nek, ami már egy ismert termék külön eseményt szerveznének. A NoteII meg korai, nincs még 1 éves és most az SIII-at nyomják ezerrel. Én azt várom kíváncsian mikor fognak kijönni a 2560x1600-as tablettel.
-
DarkChild
senior tag
Engem is meglepett, mennyire kapós lett a Note, ahhoz képest, hogy mekkora fikázás övezte a piacra dobását... Egész sokat látok belőle az utcán emberek kezében (S3-ast vagy Galaxy Nexust még alig láttam).
-
Cyberpunk
félisten
válasz
callmeakos #5 üzenetére
Ez így van rendjén. Kell a vérfrissítés ide is, a Note az meg egyértelmű, hogy egy külön kategóriává nőtte ki magát.
-
callmeakos
veterán
Na lassan újra beindul a futószalag
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Speedricsi #2 üzenetére
Még nem, még megvárjuk mi sül ki.
-
Cyberpunk
félisten
Várjuk! Főleg a Note2-öt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged