- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nektek jó a mély alvás mérés funkciója? Nekem percek vannak. Össze ha egy óra/hét.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó + Varta 12V 44Ah (EN350A) akku. 2.5 éves.
-
Garfield85
tag
Csináltak valamit,h legyen,gyakorlati haszna semmi,az egész márka egy vicc kategória. A 4est kizárólag órának és értesítéseknek használom,ha sérül,karcolodik nem kár érte. Ha éjjel nincs rajtam akkor is méri,h alszok. Ezek után a hasonló funkciói nekem semmit se érnek..
-
Egy fix: nem bír az éjszakai műszakommal és az e körüli hercehurcával... Amiket ez mér, miközben én nem is alszom.
Szerinte ma 0:48 és 9:21 között aludtam. Közben nem. Nem végig össze vissza kis időket. Vicc...[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó + Varta 12V 44Ah (EN350A) akku. 2.5 éves.
-
andor80
senior tag
Ez nagyon kevés.4 ig mindig érdemes volt váltani 5 re szerintem felesleges.
Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
Ricardo
titán
válasz
bollokcs80 #7 üzenetére
" időnként kapcsolatot is eldobja,"
Sajnos egyre sűrűbben.
-
juuzer
addikt
Azért ez rettendő gáz, hogy csak most került bele ez a funkció....
Vamos a la playa.
-
Janaboy
veterán
Ez így nem kerek nekem, a Honor Band 4 már tudta régebben is monitorozni a délutáni szundit..
Janaboy
-
Hallosz
senior tag
És az alvásfigyelésen túl, monitorozza egyéb tevékenységeidet is.
-
Asassyen1989
csendes tag
Udv
Picit off.
Tudta valaki ezeket Google Pay-el hasznalni? -
Ricardo
titán
Én négyest használok. A nyelv és lokalizáció fejlesztése elismerésre méltó, de még az egyik oldalon fejlesztenek, a másik oldalon visszafelé fejlődnek. A Mi Fit alkalmazásból hónapokkal ezelőtt eltűnt a magyar nyelv , ami azóta sem került vissza. Értem én, hogy nem vagyunk a világ közepe, de ha már egyszer ott volt, miért kellett kivenni?
-
feloman
aktív tag
Pár napja megjött a frissítés, de nem sok változást vettem észre az alvás monitorozás terén - kb. ugyanazok az adatok, mint eddig.
felo
Új hozzászólás Aktív témák
ma A szoftverfrissítés folyamatos alvásfigyelést, néhány új nyelvet és egy Kína-specifikust extrát tartalmaz.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Rendszergazda topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- EAFC 25
- Autós topik
- GTA V
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest