- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mikor VIA-s Intelről váltottam VIA-s AMD-re, azt simán túlélte az XP. De mikor másik chipsetre váltottam AMD-n, na akkor már el sem jutott az asztalig. Egyik cserénél, ha jól emlékszem az már Vista volt, bebootolt és felállt, de a saját gépben nem volt meghajtó egy darab se, még a C sem. Vagyis nem látta azt a partíciót sem, amiről futott.
Aztán sata driver telepítés és restart után jött helyre.
Most, hogy nem lesz többet kékhalál a Win8-ban, vajon hogy lesz kezelve a 7B hiba? Kétlem, hogy ezt magától meg tudná oldani a Win. Linuxomat bezzeg nem érdekli ilyen apróság.
-
KAMELOT
titán
-
Gorneck
legenda
Intelről pl AMD-re? Vagy ICH7ről ICH10re? AHCI vagy IDE módba? Sata vagy ide HDD?
Mert ilyen problémával még sose találkoztam...hogy egy másik vezérlőtől összefosta volna magát egy vista, win7.
Vezérlőhöz is drivert azóta teszek fel mióta AHCI módba használom a meghajtóimat, de akkor se kötelező jó amit lehúz az updateről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged