Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
Lacccca87
addikt
válasz Donki Hóte #17 üzenetére
Nekem szinten ma reggel androidon (p30 pro) digis mobilnettel (ami tudjuk hogy nem a leggyorsabb) kb 5 sec att elindult az app es meg kb 7s kellett hogy tudja hol vagyok es mutassa a megallóbol az indulo jaratokat.
Szerintem ott valami nalad lehetett.Na
-
veterán
Nekem ma reggel androidon (működő, normális sebességű internet kapcsolat mellett) kb. 45 másodpercbe telt, hogy összeszedje magát és a kijelölt megállóból induló járatokat meg tudja jeleníteni.
Ez már az az időtartam, amit az emberek többsége nem tolerál egy mobilos applikációtól.
Értem én, hogy a BKK igazgatóinak Apple telefonjuk van, így a munkatársak a prémiumuk érdekében elsősorban iOS környezetre optimalizálják a rendszert, de azért gondolhatnának az androidosokra is
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Brut
tag
Nekem tökéletesen működik minden funkciója a BudapestGO alkalmazásnak. AppStore értékelése is 4,3, úgy látszik iOS környezetben sokkal jobb, mint androidon.
-
dchard
veterán
válasz Donki Hóte #14 üzenetére
Ez mindent (is) megmagyaráz
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
veterán
-
dchard
veterán
Pontosan beírtam a problémámat a szar értékeléshez:
Miért kér most regisztrációt ahhoz, hogy a kedvenc megállóimat elmentsem, ha korábban nem kért?
Kaptam rá egy bullshit választ, aztán amikor özönlöttek a hasonló panaszok, akkor azokra már azt írták, hogy javítják. Ez volt 3 hónapja, most megnéztem és még mindig nem sikerült azt megugrani, ami korábban jól működött. Én alapvetően elégedett voltam a Futárral, ez meg egy trágyadomb. Semmi divat nincs ebben, sokkal boldogabb lennék, ha legalább annyira működne, mint amennyire egyszer már sikerült megcsinálni.
Valakinek nincs meg az utolsó APK? Sikerült mindenhonan eltüntetni... Szívesen vissazraknám az utolsó Futár-t.
[ Szerkesztve ]
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
veterán
Nemcsak a BudapestGO applikáció lett gyengébb, mint a FUTÁR volt, hanem az egész on-line rendszer.
Régen a megállóhelyeken lévő kijelzőkön a megállóból kihaladó jármű villogó kiírása kb. 5 másodperccel az ajtók becsukása után eltűnt.
Most meg még akkor is villog a kijelzőn a viszonylat száma, amikor a jármű már vagy 100 m-re eltávolodott a megállótól
A google playan írt 2,5-ös értékelés még jobb is, mint a valóságos értéke
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Lacccca87
addikt
válasz pappkarcsi #9 üzenetére
Ez viszont jo otlet lenne. Nekem is neha hibara fut az engedelyezes miatt a folyamat mert oda vissza kell lepkednem a banki app es a go között. Google es apple pay kellene, de valoszinuleg magasabb a jutalek mint a sima banki kartyas rendszeren.
-
Grga_Pitic
aktív tag
Korábban használtam a Futárt is, nekem személy szerint a BudapestGO sokkal jobban működik. Kár azt a BKK szemére vetni, hogy miért csak az alkalmazásban lehet időalapú jegyet venni, mert sok év után legalább így sikerült megcsinálni, és - nekem legalábbis - remekül működik. Kerékpáros tervezés szuper ötlet, de élesben még nem használtam, csak próbálgattam.
Pár bosszantó hiányosság azért van:
- QR kód csak az ajtók mellett van, meg (mint a hétvégén kiderült) a sofőr kabinon. Gondolom valaki kitalálta, hogy azért nem raknak a jegykezelő gépekre, mert így megelőzik az appos bliccelést, azonban jóval körülményesebb és lassabb a felszállás. Ha akkor veszed elő a telefont és indítod az appot, amikor a járat a megállóba érkezik, már elkéstél, többször jártam így.
- Lassú a fizetés valóban, mondjuk nekem a Simple tökéletes, de át kell váltanom a Mastercard engedélyezés miatt másik appra, és mindig para visszalépve, hogy sikerül-e a fizetés... -
pappkarcsi
senior tag
Jó lenne, ha nem csak a Simple pay-en keresztül kellene/lehetne fizetni, hanem meg tudná hívni az Apple Pay-t is az app, mert most egy fizetés lebonyolítása kb. 1 perc, ami röhejes.
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
hegedus001
aktív tag
Nem van. Sok. És állandó jelleggel.
1. Tervezés. Este, előző nap vagy fél nappal indulás előtt tökéletesen tud tervezni. Viszont, az rendszeres, hogy ott álllok a megállóban és azt mutatja, hogy csak a 15 perccel későbbit érem el, úgy hogy már látom jöni, egyszerűen csak arra lennék kíváncsi, hogy a csatlakozásokat hogyan érem el.
2. A megállóban állok és egyszerűen ezt nem érti, nem talál meg. Nevetséges.
3. Olyan útvonmalon visz, ami abszolút nem praktikus. Állandóan azt írja, hogy szájjak át össze vissza, ráadásul ez se nem gyorsabb se nem kevesebb átszállás. Volt olyan is, hogy csak 1 vagy 2 járattal kellett volna mennem ,erre 3-4 átszállást írt, meg 6 km sétát (költői túlzás...)
Összességében abszolút használhatatlan. Előtte fél-1 nappal kell tervezgetnem, és csinálnom egy rahedli képernyőképet. Az meg, hogy a megállóben állva (be is írom, hogy az a megálló, nem csak automatikasan a jelenlegi helyzetre hagyom) azt írja, hogy nem érem el csak a 10-15 perccel későbbi az nonszensz....
Írtam a fejlesztőknek, "frissíts, indíts újra...."
-
wjbhbdux
veterán
Csak azt nem értem hogy mióta ez van miért nem adják át a real time adatokat a Google mapsnek? A futáros időkben jó volt hogy a Maps is ugyanúgy jelezte mikor jön vmi (és igen az mutatta percre pontosan hogy hány órás késésben vannak néha a buszok, lehet ez fájt? ), most meg csak a menetrend látszik..
/s
-
Lacccca87
addikt
Itt is sok konkrét dolgot láttam leírva, remélem az app visszajelzésekor is kb így írjátok le mert ebből biztos tudnak következtetéseket levonni a fejlesztők. "hurr-duur nem jó az app hurr-durr szar az egész......." Normális hibajegyekkel normális irányba tudják javítani.
Igen a te bajod, van minimum követelmény aminek valószínüleg megvan az oka (nem vagyok fejlesztő majd jön valaki okosabb és megmondja) a 8 -as droid elvárásnak. Kb 6 éve van 8 as szerintem reális minimum elvárás. Erre szerintem a jövőben felkészülhetsz a készlékeddel hogyegyre kevesebb app fog futni.
@LosBlancosRM:
Az mondjuk tényleg gáz, mert gyengebb minőségű mint a Google de már azt is elég jól felhúzták szintre. Ettől függetlenül tényleg jobb lenne a Google változat.Mindent összevetve, nem védeni meg reklámozni akarom, de ez speciel egy egész jól használható app lett és folyamatosan fejelsztik.
Azt is tudjuk hogy akinek problémáa van az hangoztatja mindig de aki hibamentesen használja az az esetek 80%-ban nem fogja ezt leírni, vagy pozitívan pontozni csak azért mert működik. -
Grg
tag
Akkor örülj neki, hogy te a kevés kivétel köré tartozol. De attól még nem biztos hogy a többiek unalomból pontozzák le.
Párom is szív vele, pedig a futárral teljesen meg volt elégedve... de biztos nem az app a hibás...Tudom, az én bajom, de én pl. kénytelen vagyok a Mobiljegy appot használni ha időalapú jegyet szeretnék, mert a mobilomon 7-es droid fut a BudapestGo meg 8-astól megy csak, én viszont ezért nem fogok új mobilt venni, vagy a mostanira 8-as droidot kendácsolni. (lehet köpködni)
Az meg már egy más téma, hogy a fenti jegyeket "hagyományos" módon nem lehet beszerezni. Ennyit az állami fejlesztésekről, ha már szóba hoztad. Érdekes módon, más országokban alap hogy a sima vonaljegy minimum 60 percig érvényes...
-
Múlt héten akartam menni valahova, és épp szervizben volt az autó, így gondoltam előkapom az alkalmazást ha már tömegközlekedek. Elkezdtem gépelni a hely nevét, de az istennek se talált rá (sima google keresés első helyén van, google maps is kidobja). Meg kellett nyitnom egy böngészőt hogy rákeressek a címére és kézzel bepötyögjem. Tudom hogy first world problem de mint mondtam, kb. béta óta használtam a Futárt, és sose volt ilyen gondom. OK, azért belegondolva jobban felqrt a dolog, mint indokolt lett volna
De dícséretes hogy amivel még szintén kínlódtam alig egy hete, azt ma kipróbálva gond nélkül megy (random rábökés a térképre hogy "ide megyek" hol működött, hol nem csinált semmit).
Szóval akkor átfogalmazom hogy javult a véleményem, de azért google mapson lévő helyeket igazán ismerhetne (főleg ahogy látom, konkrétan az van alatta térképként, akkor a címkeresés mit használ a háttérben?).
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Lacccca87
addikt
Nem tudom mijen jellegű problémád volt/van, vagy csak divat manapság fikázni az állami fejelsztéseket ( még azt is ami jó) vagy egyszerűen a frissítéseket, de én specziel probléma nélkül használom. Tervezés, járat érkezés figyelése ( mikor induljak a megállóba), vonaljegy vétel és érvényesítés. Az új kerékpáros funkció is jól működik szerintem elég jó utvoanalakat mutat ( kb hasonlót mint az erre kitalált appok pl mapy.cz stb..)
Nekem egy hiányérzetem van csak az hogy a térképes megálló keresésnél nincs "célkereszt" mint ami a korábbinál volt hogy pontosabban tudj rámutatni melyik ponton szeretnéd nézni az indulásokat.
[ Szerkesztve ]
-
"A visszajelzés rendkívül pozitív volt, a válaszadók 89 százaléka elégedett a szolgáltatás színvonalával."
Nem úgy a valódi visszajelzések, pl. google play 2.5-ön áll A Futárt még én is teljesen elégedetten használtam évek óta, de a sok "hasznos" újítás teljesen tönkrevágta az appot.
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Bestbuy játékok
- Politika
- Ukrajnai háború
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest