- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Komolyan? ez nem meglepetés, csak a szokásos intel.
Vegyél mindenből újat, úgy látszik még mindig van bőven kereslet rájuk. Azért hogy meg lépik, hogy 1 alaplap 1 cpu generáció ott van bőven bőr az arcon és ego.
De hát fogyasztói társadalomban élünk, ahol mindig új dolgokat kell venni hogy "Boldog" legyél.Szerintem az átlag ember még mindig azzal járt legjobban, ha egy B450 alaplapba befektetett, mert ezzel hosszú távon is biztosítva van a fejleszthetőség.
#43arabus
Szerintem a te hozzá szolásod eddig a legnagyobb ökörség amit valaha olvastam...
Szóval ha már magyarok vagyunk balkániak is? Miért kell így általánositani. Már nyugaton is egyre jobban terjed a tartos élet tartalom, konkrétan ott se szeretik a rövid élet tartalmú termékeket.
Redditten is sok külföldivel beszéltem és ők is a tartos termékeket vásárolják nagy részt. Szóval te nagyon mese világba élsz, komolyan kicsit informálodj már mielőtt nyomod az agymenésed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest