Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezen az X5-ön biztosan nincs index
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fractal Scape – egy majdnem mindenes fejhallgató
- Bemutatkozott a Snapdragon 8 Gen 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
Azt amúgy se hiszem, hogy megérné, nem nagyon tud ráígérni a Oneplus már a 7 pro-ra se (lásd 7T pro). 120hz, talán 5G vagy legalább 5Gs verzió, meg még pár apróság. Kamerára pl kíváncsi leszek, hogy a 108as modult megkapja-e. Meg hogy mekkora plusz akut kap ezek mellé, hogy ne csökkenjen az üzemidő.
Noukoum
Nem tudom piaci hatása van-e, de eddig akárkinek mutattam (akár a mi 9t-t, akár a 7 Pro-t), mindenkitől megkaptam, hogy minek, meg fél éven belül rossz lesz. Ellenben a kameralyukas megoldást sok ismerőstől hallom, hogy milyen jó, persze képeken nekem sincs vele gondom. A nagy átlagot meg a notch se érdekli, taláán egy Pixel 3 XL méretű igen, de a mostani csepp megoldások már nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 14,2”-es táblagépet mutatott be a Huawei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- Ezen az X5-ön biztosan nincs index
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék Pitaka
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest