Hirdetés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
Azt amúgy se hiszem, hogy megérné, nem nagyon tud ráígérni a Oneplus már a 7 pro-ra se (lásd 7T pro). 120hz, talán 5G vagy legalább 5Gs verzió, meg még pár apróság. Kamerára pl kíváncsi leszek, hogy a 108as modult megkapja-e. Meg hogy mekkora plusz akut kap ezek mellé, hogy ne csökkenjen az üzemidő.
Noukoum
Nem tudom piaci hatása van-e, de eddig akárkinek mutattam (akár a mi 9t-t, akár a 7 Pro-t), mindenkitől megkaptam, hogy minek, meg fél éven belül rossz lesz. Ellenben a kameralyukas megoldást sok ismerőstől hallom, hogy milyen jó, persze képeken nekem sincs vele gondom. A nagy átlagot meg a notch se érdekli, taláán egy Pixel 3 XL méretű igen, de a mostani csepp megoldások már nem. -
prolad
addikt
Jó lesz ez a kijelző, de valami nagyot kell dobniuk még mellé, az OP 7/7T Pro nagyon erős ajánlat lett és nem lyukas a kijelzője sem... persze ha beletesznek egy 6k-s akksit, akkor talán

Új hozzászólás Aktív témák
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- EA Sports WRC '23
- EAFC 26
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- OLED monitor topic
- Windows 11
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest