- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
RaPiDsHaRe #3675 üzenetére
VPI/VCI-t próbáld meg beállítani ez alapján.
-
-
-
Nem probléma, csak érdekel: mi lehet annak az oka, hogy eddig működött Annex J-n a szinkronizálás, de hét elejétől már csak B-n megy? /Valamiért régen úgy állítottam be, elfeledkeztem róla, aztán egyszer csak nem volt net/
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Nekem egy egybemodemrouter van otthon /szóval ezúton is bocs, hogy kihasználom a topikodat
/, és külön LED jelzi az ADSL és a PPPoE kapcsolatot. Kb. egy perc, amíg az ADSL LED stabil nem lesz /modem webes oldala is írja fokozatosan, hogy down, activating, showtime/. Gondolom az egy perc elég sok, nem?
-
Volna egy ad-hoc kérdésem: mennyi idő alatt kellene összeállnia az ADSL2+ kapcsolatnak szakadás után?
-
-
-
-
Nos, vettem egy D-link 321B modemet, hogy majd kíváncsiságból csinálok szép színes képeket
Nem jött össze...
Ezt meg nem tudom mire jó, csak érdekességképp:
sys ver =>RAS version: v1.05
System ID: $2.12.119.0(F04.ZZ.5)3.22.2.0 20130411_v004 [Apr 11 2013 17:34:05 ]
romRasSize: 1296356
system up time: 0:16:56 (18d06 ticks)
bootbase version: VTC_SPI1.26 | 2012/12/26 -
-
Sziasztok, lett ADSL-em, ilyen kérdéseim volnának:
- Nincs telefonom, Annex B-t vagy Annex J-t ajánlotok? Mindkettővel szinkronizál.
- Telnetből hogy tudnám megnézni egy TP-LINK routerben a csillapítást, QLN-t, etc. vivőnként? Az interfész meg a parancsok szinte ugyanazok, mint a D-LINK-ben.Előre is köszönöm a választ!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Nem hinném, hogy bármi gond lehetne belőle, mert a modemben az AC már csak egyenirányítódik, és stabilizálódik. Na most, ha te egyenáramot küldesz bele, akkor feleslegesen csinálod végig ugyanezt, de kárt nem okozol. Akkor lenne gond, ha valahova kellene pontosan 12 V, mert a te 12 V DC-dből már csak cca. 10,5 V marad.
-
-
-
-
-
-
válasz
Intruder2k5 #965 üzenetére
Modemnek beállítani pl. 192.168.0.1-es IP címet. Router meg osszon ki 192.168.1.0/24 -ből?
-
Az miért van, hogy a csillapítás a 64. vivő alatt aránytalanul nagy?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged