- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJMDJM
tag
Sziasztok,
A lenti kérdésemmel ide irányítottak át:
Meglett a 2. VDSL vonalam is, ez üzleti Invitel T hálózatán, meglévő T VDSL mellett. Ehhez ZTE HGW-t kaptam, míg a T-shez Speedportot. Mindkettőt a T adta. Ami érdekes, csatolom is a képeket róla, hogy a bekötéskor jobb értékeket mutatott a vonal, mint most.
Lehetséges, hogy visszább vette az eszköz a teljesítményét, mert így is bőven tudja hozni azt, amit egyelőre az invitel ad rajta keresztül vagy központilag vették vissza? Ugyanis egyelőre, csak 20/1 megy rajta (mérve 22,7/1,2 stabilan). Sajnos egyelőre nem sikerült az 50/15-t aktiváltatni, nem egyszerű menet. Egyelőre nem írok róla többet, mert folyamatban van, megírom, hogy mi lett a vége.
Bekötéskor(csütörtökön):
Mostani állapot: -
DJMDJM
tag
Egyébként VDSL2-re melyik a legjobb eszköz amit kaphatok, amihez érdemes volna ragaszkodnom?
A zte h368n ami tud bondingot is, még akkor is, ha az nem lesz? Vagy Huawei, esetleg a speedport? -
DJMDJM
tag
válasz
Gézengúz #3549 üzenetére
Nem erre gondoltam (nekem 2 különböző szolgáltatótól lesz netem, egyik marad adsl, az új lesz vdsl, ezeket szeretném vhogy összefogni, ez ugye 2 különböző pppoe kapcsolat), de ez sem rossz. Ezt a bondingot hogy lehet kijárni a szolgáltatónál, mennyiért adják? 50/15-ös csomagot nem is látok T-nél. Alapból ezt a ZTE eszközt adják vagy milyen eszközt adnak most?
-
DJMDJM
tag
Köszönöm a választ. Ez jó hír, ezért is nem értem a hozzáállásukat.
Lehet hülyeséget kérdezek, de megkönnyítené az életem. Van-e olyan modem ami összetudná fogni a 2 vonalat (egy adsl-t és a vdsl-t) és a routerbe (ami egy pc mikrotikkal) egy etherneten csatlakozna. Egyáltalán 2 pppoe tunnel mehetne-e egy hálókártyán keresztül egyszerre. -
DJMDJM
tag
Most adtam be én is az igényt VDSL-re, azért is tévedtem ide erre a fórumra újfent, mert nem értem, hogy miért megy ez ilyen nehezen. Miért nem akarják adni a VDSL-t, nekem is azt mondták a T-pontban, hogy csak adsl mehet, de tudom, hogy van VDSL, a T oldalalán is fent van. A cégünk T-s kapcsolattartója is megerősítette, hogy van rá lehetőség a címemen. Mivel nem hagytam magam lerázni a T-pontos hölgy által, ezért felhívott vmi műszakos kollégát és Ő is megerősítette, hogy van VDSL, de lehet csak a 20/1 megy. Ez a T-nek új bekötés lenne, kvázi új ügyfél lennék nekik, mert a meglévő ADSL (ami Inveteles T területen) mellé szeretnék még egy vonalat. Ami miatt billentyűzetet ragadtam, azaz, hogy nem értem, hogy miért kell erőlködnünk, nekünk bizonygatnunk, hogy van lehetőség rá, adjátok és fizetünk érte nem is keveset. Nem eladó a termék, vagy gondok vannak vele és ezért nem akarják adni? Vagy dolgozni nem akarnak vagy mint régen vkit korrumpálni kellene és máris olajozottan működne a dolog? Ha erre tudtok válaszolni, szívesen veszem, mert tényleg kíváncsi vagyok, nem lovaltam bele magam, ha nem jön össze, hát nem jön össze, csak nem értem, hogy minek reklámoznak orrvérzésig, de ha ügyfél jelentkezik, akkor ez miért tűnik úgy, mintha nyűg lenne nekik. Vagy csak rosszul látok vmit? Bocs, megszaladt.
Technikai kérdés, kb. 650 m-re vagyok a DSLAM-tól, van esély a 30Mbit-re? Igazság szerint a magasabb feltöltés kellene, ha ez 20/5 lenne is maximálisan elégedett lennék. -
DJMDJM
tag
http://www.zyxel.com/hu/hu/products_services/vmg1312_b_series.shtml?t=p
Akkor ezek közül kellene vmelyik, csak melyik? A Pots v. az isdn verzió?
De ha azt mondod a zte is van ilyen jó, akkor azt kellene beszerezni, főleg ha lenne vhol új, mert szerettem volna ha garis, minél stabilabb készüléket iderakni, mert munka miatt kell, vpn, remote stb, nem torrent miatt.Köszi
-
DJMDJM
tag
Húú,
Megdöbbenéssel olvasom, akkor mellényúltunk egy kicsit. Szoftver frissítés sem teheti alkalmassá rá? Az egyik legnagyobb Mo. nagyker meg sok számtech áruház akkor miért forgalmazza, még mellé brutál áron (több, mint 40.000,-) ? Ez azért mégsem az Annex A, Annex B problematika aminek szintén mellé nyúltak nagyon sokan. Egyébként mi a különbség a profileok között? Esetleg az tudható, mely területeken nem 17a van?
A ZTE jobb mint a speedport?Köszi
-
DJMDJM
tag
Sziasztok,
VDSL bekötés előtt állok. Már megrendeltem az Inviteltől, egyébként T-com területen vagyok. Kérdésemre, hogy milyen eszközt fogok kapni, nem tudták megmondani. Ezért beszereztem egy VDSL modemet tesztre, hogy felkészüljek az átállást illetően, nehogy meglepetés érjen, mert nekem csak modem kell, router van egy mikrotik (kis cég működik az adott telephelyen). Ezt kölcsönadtam addig az egyik kollégámnak, amíg nálam nem kötik be, ugyanis Ő sincs megelégedve a kapott speedport eszközzel. Viszont ha feldugja, nem működik. Vmit be kellene állítani az új modemben pl. ATM vagy VPI/VCI esetleg mást? Régen adslnél is be kellett pár dolgot, ha a kapott D-link modemet pl. TP-Linkre cseréltük, de azokat megtaláltam a neten, most nem találok semmit. Meg tudnátok küldeni a szükséges beállításokat? Az új eszköz: Zyxel P-871M.
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Netflix
- TV antenna és jelerősítés
- Vírusirtó topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest