- Samsung topic
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Az az érdekes, hogy több napig szakadásmentesen ment, tegnap meg egybõl ilyen durva módon jelentkezik. Pontosabban már nagyjából két hete ment szakadás nélkül a család csomag. Erre tegnap kb egy órán át csak másodpercekre volt netem. A kábelezési gondnak szerintem korábban is kellett volna jelentkeznie, és utána folyamatosan fenn kéne állnia. Nálam valami durvább, de nem állandóan jelentkezõ gond lehet. Az eszközök talán kizárhatók, fogalmam sincs, hogy mi lehet. A mai dolog nem is este, hanem 5 óra körül kezdõdött. A modemet szerintem nem tudom odatenni, ahova gondoltad. A bejövõ vezeték padláson van, áram nincs, és nem is nagyon akarom szétbuherálni a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest