- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fefy
csendes tag
Pont ez a bajom, hogy ezeket is(!) megcsináltam, de semmi nem változott. Nem véletlenül írtam, hogy problémám van a firm-el.
A save gombra kattintás után fél órával se jelent meg semmi. Először gyanakodtam arra, hogy az Operám szívat, de próbáltam FF és IE alatt is (Chrome-ot már lusta voltam kipróbálni hajnali 2-kor), igaz utóbbi kettő esetében "csak" 10-10 percet vártam. A fél órányi várakozás után a restart pedig kb semmit nem ért, mivel a modem eleve el se mentette a beállításokat (ugyebár meg kellett volna jelenni egy figyelmeztetésnek, hogy indítsam újra, de nem jelent), pedig fél óra alatt lett volna ideje.
De leírom, hogy mit hogyan csináltam részletesen:
Gyári 1.01->upgrade 1.03 -> ezzel nem volt gond
1.03 -> power kikapcs -> reset nyomvatart -> power on -> 10-12 másodperc után reset elenged -> böngészőben megjelent az egyszerűsített felület a firm. frissítésre -> kiválasztva a firm-ed, upgrade (vagy update, fejből meg nem mondom) -> modem újraindul -> webes felület ezután megnyit -> root/0000 -val bejelentkezés -> dsl beállítások (vpi, vci, stb) -> save gomb -> fél óra várakozás, de nem történt semmi -> modem restart az administration menüpontban -> kudarc
firm. újrarakás a resetes megoldással Firefoxban -> dsl beállítások -> 10 perc várakozás, de nem jelent meg semmi -> restart -> kudarc
firm upgrade megint resettel IE-ben -> dsl beállítások -> 10 perc várakozás, semmi nem történt -> restart -> kudarc
Ennek tudatában van vmi ötleted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Path of Exile 2
- Linux haladóknak
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Router gondok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest