- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
Új hozzászólás Aktív témák
-
ciry
őstag
Üdv!
Nekem olyan problémám lenne, hogy az egyik online játék (BFBC2) közben rengeteg "connection lost"-om van és időnként(mondjuk óránként) a net is teljesen megadja magát ha ezzel tolom.
Beléptem ma a nagy bajmegoldó menüpontba, ott azt jelölte meg a rendszer hibaforrásként, hogy "az alapértelmezett átjáró nem érhető el". Nemrég jártak nálam az UPC-től és a szerelő erősített a jelen, megpiszkálgatta/kicserélte a kötéseket és az 54-55-ös db-t sikerült is levinni valami 49-re, amit elfogadhatónak nevezett. Nem értek hozza, hogy jó-e vagy sem azt nem tudom...
Termeszeresen ugyanúgy meg-megszakad a vonal, a "webstar" márkájú modemen meg ugyanúgy villognak a ledek.
30/3-as netem van, a speedtest alatt le és fel is tölt ennyivel.
Igazából lövésem sincs hova nyúljak, a játék topikjat se akarom tovább ezzel szennyezni, gabipaci javasolta, hogy lehet te tudnál nekem segíteni.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest