Új hozzászólás Aktív témák
-
beldeczki
aktív tag
Két vonal megy kint az utcán. Egyet az internet bekötésekor húztak végig, de azzal folyton szakadozott a kapcsolat (percenként). A kijövő szerelő átkötött minket a másik vonalra. Mondta, hogy ez 7 megát tud. Gondoltam kihívom, hogy rárakjanak olyan vonalra ami tudja azt, amire elő vagyunk fizetve. Hűség lett rá kötve, szóval a csomag marad. Az előző 5 megáshoz be lett már lőve a vonal amin jelenleg rajta vagyok.
Jelenlegi sebesség:
De csinálok egy vonaldiagnosztikát is, ne az legyen, hogy lusta vagyok. A vonaldiagnosztikát gyári beállításokon végezzem?
szerk.: azt tudom, hogy hogy kell feltenni, csak arra voltam kíváncsi, hogy ehhez a modemhez való-e a firmware.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest