Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Android dual SIM okostelefonok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
re_mod
tag
A Bandwith Test modul benne van a MikroTik-ban és azzal max. 2-3 perc alatt dobja tuttira 100 TCP kapcsolattal és a random data legyen bekapcsolva csak ehhez kell egy szerver tehát egy másik gép ahová küldi ugyanilyen MikroTikkal.
Most a router nélkül próbáltam direktbe ilyenkor valami nagyobb torrent file amit kb. 1000-nél több peer van is kiakasztja de nem olyan hamar de ha jó nagy méretű olyan 10GB vagy nagyobb nem megy végig a letöltés.
Próbáltam már az összes ppp paraméterrel játszani LCP kiterjesztések letiltása de akkor sem jó.
Viszont érdekes hogy több helyről olvastam hogy általában 4. echo request fail után dob, viszont nálam az első után lecsatlakozik. Valahogy nem vágom már tényleg mi lehet mert a logban olyan minta a received echo request után bontja le a modem.
Több tucat féle eszköz variációval próbáltam de az a baj hogy így nem tudok mivel védekezni a szolgáltatónál mert olyan mintha a modem oldaláról bontaná. Nem tudom ezt hogy találták ki de nagyon ügyes így nem lehet anyázni.
Talán annyi megoldás volt régebben hogy a lehúzott TrendChippes TP-Link 8816A modemekkel valamit játszik az mss csomagokkal és ott nem dobálta csak annyira szarul kezelte a csomagokat hogy érzésre nem volt olyan jó.
A CfosSpeed is jó ha direktbe megyek fel legalábbis tavaly még jó volt mikor legutoljára belemélyedtem ebbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Google Chrome
- Drón topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini PC
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- Eladó Betaflight Meteor75 teljes szett
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest