Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Bocsánat, csak most járok erre.
Nem akartam flame-et generálni, nem fogok vitatkozni most sem.
Én arra gondoltam, hogy most más is az egyszerű ikonok, dizájn felé megy. Kezdte a WP, majd utána az Android és az iOS is.
Úgy fogalmaznék, hogy a Samsung soha nem talál ki semmi egyedit, újat. Csak utánoz. Tény, hogy azt jól csinálja. Ez végül is nem baj, csak megjegyeztem.
Részemről ennyi, nem akarok vitát erről, meg hogy melyik cég a szar vagy a király.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Lecs@
addikt
Na újra le tudtak nyúlni valamit Végülis ez az üzleti világ, és ezért nem elítélendő a Samu szerintem. Nem először fordul elő. De az egyêni kreativitást hiányolom nagyon. Remélem nem lesznek újabb perek.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
rootkiller
őstag
Nem tetszik...
Artengo TR 990 Pro
-
Gambas
tag
válasz enginev3.0 #51 üzenetére
Jajj...csak nehogy wp legyen belőle😊Nincs kedvem fugàzni😊
-
csab2
veterán
A Samu nem csinál mást csak másol.
Mondjuk ügyesen csinálja az biztos.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
FragMaster
addikt
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
gsiferke
csendes tag
Samu kreativitásból megint nulla!
-
iSonic
addikt
válasz nightshadow #58 üzenetére
Mert a Note 3 nem valtozott semmiben a s3 vagy note 2hoz kepest??
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
Inkább a telók külső designjában kéne valamit újítani, mert már évek óta rendkívül egyhangú.
-
dsr
senior tag
válasz kakuk.tamas #3 üzenetére
Nekem is ez jutott eszembe..
-
őstag
nem tudom mi bajotok van a TW-el.. én elvagyok vele, ugyan úgy mint bármi másikkal..
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
Csapoati
nagyúr
válasz enginev3.0 #51 üzenetére
Ez max annyiban hasonlít a WP-re, hogy ugyanúgy ikonok vannak benne egy szabályos formával. A Symbiannak meg kissé nyomott kör alakú ikonjai voltak (geoid? ). Az, hogy szép-e, az más kérdés, nekem kicsit túlságosan letisztult/minimalista.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
enginev3.0
félisten
Samsung is windowsosodik, HTC is, akkor lassan az apple is a windows phone meg összeszedi a három gyártó felületét
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
-domesz-
csendes tag
Ráférne, a tácswiz már elég unalmas, és véleményem szerint ronda is. Túl van csicsázva. Nekem a Sony Timescape UI-a az etalon. Meg persze a Metro
[ Szerkesztve ]
Alcatel OT-995
-
iSonic
addikt
válasz Cyberpunk #46 üzenetére
hát amennyi Samsung készülék van arra nem lehet egységeset gyártani.. a pénz nagyúr.. de jó lenne ha a flagshippek-re egységesre dobnák.. mondjuk az új Pro tablet-ek kinézete bejövős.. bár kicsit csempeszagú..
iOS egységesen zárt rendszer és csak 1 fajta telefonra jó
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
válasz Cyberpunk #41 üzenetére
Már MotionWiz a neve S3 óta.. mellesleg nem értem mi olyan borzalmas benne?.. nekem egy dolog ami nem tetszett benne, hogy sok esetben csilli-villi volt, de ezt már S4/Note 3 idejére kijavították.. ha ebből faragnak még és több lesz a minimalista stíluselem, akkor királyság..
Mellesleg az alma is kukázhatná a mostani a kinézetét.. (ami android 1.1 szintű)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Cyberpunk
félisten
Csak kukázzák a TW-t bármi jobb lesz.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
válasz Plazmacucci #9 üzenetére
A TW funkcionalitás/erőforrásigény hányadosa is javul?
Mert szerintem elég fapados beállítási/testreszabhatósági lehetőségeket és extra funkciókat tekintve, csak a csiricsáré kinézet meg az optimalizálatlanság miatt van akkora HW igénye... hasonló erőforrás igényű rendszerekben jóval több az okosság.Üdv, pengwin
-
Ricardo
titán
Mindenki véleményezi mint új droid felület, aztán kiderül hogy ez tényleg a tizen rendszer lesz.
Az eddigiekből kiindulva van rá esély. -
halkow
őstag
hát ez qrva szarúl néz ki...
Alcatel onetouch idol2s the king
-
Georgexy_hun
tag
Nekem is kapásból a Nokia jutott eszembe. De persze ha fordítva lenne nem tiltakoznának ennyien, hogy de nem is. Mert a Samu szent és sérthetetlen. A csapból is ők folynak pedig semmi fantáziájuk sincs.
Samsung Galaxy S23 Ultra- Dell XPS 17 L702X - MSI X470 Gaming Plus Max - AMD Ryzen9 3900X - Nvidia RTX 2060 Super - 32 Gb DDR4
-
gekkoXT
senior tag
Nem bonyolult pedig.
Rá kell menni a DeviantArt.com-ra és rákeresni, hogy UI design
[ Szerkesztve ]
-
razzorr
őstag
Legalább most már nem lesz komoly ember kezében komolytalan telefon
-
BenHans
addikt
Rájuk férne egy új UI. De nem várok sokat a Samsungtól ilyen téren, szép egyedi felületet úgysem tudnak alkotni, ha valami egyszerűbbe fognak meg úgy fog kinézni mint egy kínai csúcskészülék drága kiadása samsung logóval. De ne legyen igazam.
Nekem csak annyi az elvárásom hogy amint ránézek ne kiáltsak egyből valami launcher után.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Szakiii
addikt
Nem tudom használ e bárki is gyári launchert szerintem mind unalmas, én nextet használok. A one-n is lecseréltem, sony xperia s-en főleg na az a legnagyobb hulladék a tw vel meg az a gond hogy rögzített a háttér úgyhogy azt se használtam soha (igaz nem gyári romokon ezt megoldották).
-
Pikkolo^^
addikt
Legalább nem olyan bazári, mint a mostani.
-
lolal
senior tag
De srácok hagyjátok a Samsung ismét valami "újra készül" szokásához hűen amit még nem láttunk....
Ebben nagyon erősek tudjátok...
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
Griff55
senior tag
de legalább változtatnak már azon a halál unalmas TACCSvíz-en
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
félisten
-
attisx
addikt
válasz Plazmacucci #16 üzenetére
Egész pontosan "squircle" (square-circle) alakúak...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
joey04
titán
hát ez így lesz olyan ronda mint a symbian meg a wp...
-
iSonic
addikt
hát remélem valami minimalista világ lesz és nem csilli-villi..
-
WinPho
senior tag
Átment néhány dizájner a Nokiától? Vagy... WP-től? Vagy... Mindkettőtől?
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
félisten
-
tothmaxy182
őstag
A mostaninál csak szebb lehet...
Minden szavam magánvélemény!
-
attisx
addikt
Nem tudom, hol látnak itt egyesek Symbian-t???
Én simán csak szabályos kör alakú "csempéket" látok...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
Peterson_
addikt
válasz Plazmacucci #9 üzenetére
4.4 óta pedig mégjobb lett.
Egyébként nekem nagyon nem tetszik a rebesgetett irány-feltéve, hogy tényleg erről szól a kép-.
Eddig is kicsit csiricsálé volt az ikonkészlet, de ezzel még a külső alkalmazásoké is totálisan elütne a gyári összképtől.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Simi87
senior tag
TizenSymbianWPiOS7 mix
de legalább nem TW -
félisten
4.3 alatt a TW-el csak az a gondom, hogy nem lehet rá ikontémát tenni. Amúgy gyors meg fasza, már rég nem akad.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
moleculez
veterán
Belle egész pontosan.
amugy sokmindent nem lehet variálni egy ikonon. Ezért (is)tetszik a WP .Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
muratomi1
senior tag
Ez kurvára symbian.. csak nem akarnak symbian rendszerű telefont? XD Szép is lenne.
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
szp1
addikt
Hasonlít....erősen.
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
kakuk.tamas
addikt
Ez volt a Symbian ikonkészlete... Nem?
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Simi87
senior tag
valahonnan ismerős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Robotporszívók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OpenMediaVault
- eGPU tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.