- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
myke01
senior tag
Egy "újszülöttnek" minden vicc új .
Ezek a funkciók már évek óta ott voltak más böngészőkben . Nem is értem minek erre külön beállításfület létrehozni ?
Ezzel akarják "mutatni" ,hogy "mi csináljuk ám a böngészőnket"
, holott csak egy helyben toporognak. Ezeket úgy mondom ,hogy a fő böngészőm a FF.
Szerintem a Gecko böngészőmotort kellene elfelejteni ,és átállni a jóval gyorsabb Blink-re ,amit a Chromium alapú böngészők használnak manapság. Nem utolsó sorban említem meg ,hogy a webes szabványokat jobban követi a Blink. Aztán nem ártana a "több-szálusítás" sem ,hogy ne az egész browser omoljon össze egy hiba folytán , amit nálam nap mint nap okoz a Flash összeomlása . Tudom ,hogy dolgoznak rajta ,de "mások" ezeket hónapok alatt oldották meg ,a Mozilla-nál évek óta ülnek rajta
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest