- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
kijo
csendes tag
Köszönöm a hozzászólásokat! Jól szórakoztam, ahogy egymásnak estetek.
Mindez négy betű miatt (ha jól számoltam) és máris "sikeres" a cikk: valakiknek nőtt a "szakmai" hozzászólás száma, nekem lett elsőre 41 hozzászólásom a 208 megjelenésből. Alapból egyre sem számítottam.
Legyen egy szép napotok!
-
Tegnap olvastam ezt a hírt, viszont nem derült ki belőle, h ezek a ramok alapórajelen mekkorák? Reméltem mára ide lesz írva, erre megjelent VladimirR a szokásos stílusával, és mindenki rátámadt.
Woww.. Őssztűz.
Csak egy kérdésem lenne:
Végülis mekkorák a ramok eredeti órajelei?Na, megnéztem:
2000MHz, illetve egy másik típusé: 2133MHz.
Hátt, annyira nincs is túlhúzva.Ha a 2000-es csinálták a 2462-t.
A 2133-assal pedig a 2580-at.De azért mindenképp dícséretes.
-
Racecam
nagyúr
Ez így elég soványka a címlapra, áttettem a saját blogba.
-
Ősember
őstag
jo példa erre a RulZ-ra pl a 2x1 800-as széria, amiböl 5 verzio létezik
persze a legelsö széria a legjobb és folyamatosan romlott a tuningolhatoság. corsair csak marketingböl jo. az elsö jo szériát szétosztják teszteltetni, aztán amikor már kellöen beivodott a köztudatba, hogy corsair a csucs, akkor leváltják a cuccaikat olcsobb chipekre.
-
válasz
VladimirR #17 üzenetére
Nos, nem szeretném, ha haraggal, vagy rossz szájízzel végződne ez a kis vita, ezért írok most, pláne, mert félreértés történt.
Nem beszólni akartam, hanem arra céloztam, hogy a kezdők általában még nem nagyon mozognak otthonosan itt a PH!-n, és gyakran előfordul, hogy nem vágják elsőre az itteni szokásokat (szabályzat, helyesírás, új topik nyitogatása, stb.).
Egy régebbi tagtól nyilván elvárható a szabályok/szokások betartása, mert volt idejük belejönni, de egy újonctól még nem várnék el mindent.
Ezért írtam, amit írtam, tudom, nem a megfelelő stílusban, amiért elnézést kérek kijo-tól!!!mod: Ha ismernél, tudnád, hogy mi sem áll távolabb tőlem, mint a fennhéjázás.
-
groth99
csendes tag
mondja ezt egy csicska ostag?
ertsd: ne szallj mar el attol, hogy mi van a neved ala irva, o legalabb megoszt valami infotMélyen tisztelt VladimirR, mintha neked nem attól lenne ilyen rangod,hogy mindenkinek beszólsz. Bagoly mondja verébnek...
Ami pedig az írást illeti, tényleg nem lett volna nagy feladat átnézni mégegyszer.
-
kavicssli
addikt
válasz
cousin333 #23 üzenetére
ez elején cimlapon volt! Nem akarok én feszültséget kelteni távol álljon tőlem!Inkább lépek is!
-
ByB
addikt
Kép, videó, link? Kicsit lehetne még tupírozni!
-
cousin333
addikt
De tényleg, ez az írás mit keres itt a címlapon?
Rövid, mint a malac farka (a kunkori), tele van hibával és elgépeléssel, és úgy hangzik, mint egy rövidhír egy hardveroldalról. Meg reklámszagú...
-
borsodika
őstag
Sajna az időzítések elég gyatrák...
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Realradical #16 üzenetére
na, legalabb van, akinek leesik ^^
-
törölt tag
Az én 5 hónapja vásárolt 60 rongyos Dominator-om most adta be a kulcsot, úgy hogy már ki sem tudják cserélni. 1 hónapot vártam eBolt-ra, hogy kicseréljék, végül nagy nehezen visszakértem a stekszet! Nesze neked Dominator.. Nevetséges!
-
djbahool
senior tag
De mi az az alaplapu? Vmi új növényfajta?
-
Rossi
addikt
válasz
juliabrilke #4 üzenetére
Ahogy az ASU is az lehet...
-
MarioAna
senior tag
Corsair RulZ. És még szarozzák a Corsair ramokat
. Nem azt mondom, hogy a legjobbak, de nem is rosszak!
-
-20 C ??? Az szép
Esetleg nem rendelkezel képpel a renszerről? Megnézném milyen űrtechnologiával hűtik
-
No-kia
addikt
kíváncsi vagyok hogy ez a ram és egy 6,8GHZ-n járó 8600 mennyit menne super pi alatt, vagy winrar nál mennyi lenne a sebesség
-
Pörp
senior tag
Mennyi ennek a ram-nak az alapórajele? Gondolom agyon van húzva, stabil is volt a rendszer?
-
juliabrilke
veterán
Crosair? Ez valami új cégnek a neve?
-
PepeDon
tag
Senki nem tudja átolvasni az irományát mielőtt kirakná?
Legalább az elütések javítva lennének egy-egy átolvasás után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Társasjáték topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest