- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
részben egyetértünk. igazából én csak annyiban mondok mást, hogy szerintem ez még így is csak egy pénznyelő. ha most beletolják a milliókat, és mondjuk egy év múlva is csak ilyen eladások vannak, akkor mit csinál a Nokia? persze neki ez viszonylag kényelmesebb, mert nem a saját pénzük szigorúan véve, de akkor ott lesznek, hogy se partner, se platform, se profit... persze nem vagyok jós, várjuk ki, de szerintem elég kétesélyes ez a játék.
a Maemo-ba nem most fél éve kellett volna elkezdeni tolni a pénzt, hanem 2-3 éve, amikor az N900 kijött, mert akkor még jó volt, és fejlődőképes. de elszúrták, ez vanegyébként az MS-nek sem lenne akkora érvágás, ha nem futna be a wp7, mert most sem abból élnek (sőt, egyelőre sajnos az androidból jobban élnek, mint a saját rendszerükből). de ugye megpróbálják tolni nagyon, mert itt a lényeg nem az, hogy gyártanak-e telefont, meg abból van-e bevételük, hanem hogy a csatolt termékeiket mennyi platformon tudják tolni és mennyi ember számára. a havi fél millió android aktiválás óriási tömeg, és egyre nő jelenleg, ezek pedig a google-től vesznek szoftvert, az ő reklámaikat jelenítik meg, az ő szolgáltatásaikat veszik igénybe, ez a lényeg.
-
Ricardo
titán
Ugyanarról beszélünk
Amikor megkötötték a házasságot a MS-al már nem sok más lehetőségük volt. Akkor kellett volna meglépniük a Maemo/Meego-t amikor még rendesen oda tudtak volna állni mögé.
"Az igazság az, hogy 2008-9-ben észbe kellett volna kapni, és nem a Symbiant erőltetni a 5800XM klónokkal."
Ezt mondom én is. Ha időben észbe kapnak még sikerre vihették volna. Eleve nem kellett volna a symbiant érintőssé tenni, mert nem arra találták ki.
-
törölt tag
de basszus könnyű úgy profitot csinálni, hogy a MS dollár százmilliókat pumpál a cégbe, csak hogy együttműködésre vegye őket. enélkül a Lumia vonal is masszívan veszteséges lenne, mert még mindig nem futott igazán fel. megtehették volna, hogy a Maemo-t tolják, házon belül, de úgy nem lehet sikerre vinni egy platformot, hogy egyetlen típust adnak ki belőle, és azt is korlátozottan. de még így is mennyien vettek N9-et például.
az android sem lenne sehol, ha nem lenne az a sok OEM, akik tolják a különböző kategóriájú telefonokat. a G1-et két országban lehetett kapni, a Nexus One-t négyben (amiből egy Hong Kong és egy Szingapúr), és csak a Nexus S táján kezdtek el nyitni több piac felé, de nem az igazi még...lehet, hogy jó lesz nekik a Lumia széria, ha izomból áttolják a piacon, de egyelőre azért nem olyan kirobbanó siker. rengetegen várták, hogy végre új igazi felső kategóriás Nokia okostelefon, és összesen eddig nem tudom hány hónap alatt fogy "több mint egymillió" belőle. egyébként utálom a szifont, de abból a kezdő hétvégén ennek többszöröse szokott elfogyni, és lassan mág az aktuális Galaxy zászlóshajóból is.
-
Ricardo
titán
Mert olcsóbb
Ha nem temetik el rögtön a rendszert (biztosítják a támogatást), és az N9-nek jön egy kistestvére mondjuk 3,7-s kijezővel, és egy 5Mp-s, de jó minőségű kamerával, jó áron akkor szerintem elindítható lett volna a siker útján. Aztán jött volna az utód 2maggal, nagyobb kijelzővel, meg kisebb modellek....stb stb stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest