- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Igazság szerint nincs is szükségünk újabb, nagyobb hűtőkre. A mostani procik TDP-jét sikerült megazbolázni végre, átlagfelhasználónak most több mint elég egy kétmagos, amelyek azért nem nagyon fűtenek. Komolyabb munkára aki négymagost vesz, annak már inkább el kell gondolkodni egy erősebb hűtésen, habár ott is folyamatosan csökkentik a procik hőtermelését.
Még egy komolyabb játékgép (feltéve ha nem több vga-s) hűtése sem okoz komoly problémát, szvsz már az olcsóbb hűtőkkel le lehet halkítani egy gépet. -
Ijk
nagyúr
Nekem 9700-asom van, de megmondom őszintén csalódás. Én hangosnak találtam, pedig a legtöbb tesztben a leghalkabbak közé sorolták. Mindenesetre kiszedtem a ventit, és hátsó házventi megoldja halkan a hűtést. Egy CM hyp tx2 is hasonlóképpen teljesít passzívan fele annyiért. Igaz nem próbáltam még, de én ninja-t vennék azok helyében akik komolyan gondolják a csendet, mert talán ennek a hűtőnek a legkevésbé sűrűek a bordái.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest