Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• majom2

senior tag

válasz cucka #307 üzenetére

nekem úgy tűnt h kevered a dolgokat, de lehet h csak én értettelek félre. mind1, ezen nem veszünk össze... :)

Nincs semmilyen jele, hogy fertőzött lenne, a vírusirtó program nem talál semmit, ennél többet nem tudok tenni az ügy érdekében.
    persze. ettől még bármi lehet azon a gépen, de nyilván itt lehetetlenség 100%-ra menni.

"nod, kaspersky"
    a symantech-et is próbáld ki ahogy néztem _jelenleg_ az a legjobb.

"a Microsoft a kritikus biztonsági hibákat időben javítja, eddig szerintem ez összejött."
    szerintem meg nem. emlékszel a google támadásra ami pár hónapja volt? azt egy olyan ie hiba tette lehetővé, ami az eddigi összes ie-ben szerepelt. ki tudja mióta tudtak már róla (de azt lehetett olvasni h régóta ismert volt a probléma), most persze a balhé miatt 2 hét alatt befoltozták. és csak a jó ég tudja hány ilyen van még. régebbről több olyan esetre is emlékszem ahol a ms fél-1év múélva reagált csak a kritikus hibákra. addig meg mindenki azt csinált amiket akart, hiszen publikus volt. és akkor nem beszéltünk még a nem publikus lyukakról...

"Azzal nem értek egyet, hogy komoly munkára nem lehet használni."
    ezzel egyetértek, azzal a kitétellel h ettől függetlenül mindkét rendszernek megvannak a maga erősségei.

"másrészt nem jó dolog, mert az Apple teljes kínálata 3 fajta asztali gépből és 3 fajta notebook-ból áll."
    részben szintén egyetértek. egy notebook jellegű cucc pl már régóta hiányzik a palettáról. minden más viszont szerintem megvan. vagy nem?

Új hozzászólás Aktív témák