Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
válasz
t72killer #123 üzenetére
Egyet azert vegyel figyelembe amellett hogy arat is emeltek. Megpedig azt hogy a tunderorszagunk gazdasagi szarnyalasat a tundermeseben a hatalmas beremelest es szarnyalast a forintleertekeles alapozta meg. Ennek merteke 2010 ota szabalyozottan zajlott savosan 260rol 330ra amely mindosszesen 27%os dragulast hozott MINDEN importcikkre az inflació NÉLKÜL!!
Azert ezt sem erdemes barmilyen gyarto meg kereskedo nyakaba varrni mert minimum tajekozatlansagra de sok esetben inkabb masra utal...
A dollarrol nem is beszelve mert az meg szimplan erosodott is az eurohoz kepest.
-
Televan74
nagyúr
válasz
t72killer #120 üzenetére
Hexus -on ma reggel olvastam a Palit GeForce RTX 2070 Dual tesztjét. Konklúzióban ki van emelve a pozitív oldalon,hogy a legjobb választás 500font alatt. 460font a Scan -on,ami kb 170.000Ft + ugye még a szállítási költség. Megnéztem közben az alza árait, hát a jobb hűtésűek igen csak 220.000Ft körül vannak.Engem most annyira nem mozgatnak meg az RTX -s kártyák. 2060 -as modellt megkapjuk majd 150.000Ft körül. De van dögivel a régi kártyákból, lehet onnan is válogatni.
(#123) t72killer Kereskedők feleszméltek hogy a vásárlók egy zöme elkezdte venni az 1080Ti -ket,mert az is untig elég neki és nem kell neki az RTX -s feature.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
t72killer #64 üzenetére
Van ott azért teljesítmény,az ára pedig ahhoz mérten drága. Az egy dolog,hogy most a 4 éves Witcherben nem látjuk a különbséget,de majd jövōre észrevesszük
-
válasz
t72killer #64 üzenetére
nem akarok Vs vitát de Nvidiánál ok, de a másik oldalon is megszoktad?35 % nvidiánál támadási indok( Turing) míg a másik oldalon a 3. darab rókabőr érkezik az RX szériából összesen 20 % előrelépéssel. no offense, még egyszer, de szerintem mindenki jobban örülne, ha éppen Vega 56 karit tolnák meg mind sebességben mind pedig árban lefele, ha már ütőkártyát keresnek a Vörösök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen autót vegyek?
- Bittorrent topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Wuthering Waves
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest