- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Igen. Közben kigoogléztam magamnak, vannak frankó cuccok. Érdekes ez az Ubuntu, és tetszik. Találtam még Satanic Edition-t is.
Annyian bírálják a barnás pasztell színvilágot úgyis. Annak kissé markánsabb, az tuti.
Érdekes, hogy nincs a distrowatchon, ami a liberális linuxos közösséget tekintve igen fura. Az indoklás pedig, hogy valakiket a satanic jelző megbotránkoztathat, nem állja meg a helyét, hiszen van DevilLinux is.A Fluxbuntu is szimpatikus. Szerintem lazán felveszi a versenyt a DSL-el, kicsit nagyobb, de többet is tud. (Damn Small Linux)
VaZso: nyugi, persze, hogy nem illegális. De nem érezted át az iróniát. Mondom, a mai, warezvilágban az legyen a legnagyobb vétségem, hogy nem teljesen nyílt a driverem. Hanem mondjuk zárt forrású, de ingyenesen felhasználható.
Amúgy nekem van egy ismerősöm, egy meseszép csajszika, ő is VaZso-nak hívja magát. Az adatlapod alapján nem te vagy az.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Én most tettem fel egy Kubuntu 8.10-et egy barátom laptopjára. Ámultam és bámultam, 3 évnyi Mandriva elkötelezettség után.
A Mandriva nem kezelte rendesen a Broadcom WLAN-t, az asztal néha kifagyott, aztán meg a merevlemez AHCI módjával voltak ellenvetései.
Az Ubuntu lazán felment, mindent felismert. Felismerte, hogy a Broadcom (bcm4311) WiFi-t nem ismeri fel, de ajánlotta, hogy nem opensouce drivert szívesen letölt. Ebben a warezvilágban az legyen a legkisebb bűnöm, hogy a driverem nem opensource, így azonnal kattintottam is a telepítésre.
WEP, WPA, WPA2 kódolás megy, akár a kisangyal.Ubuntu, Kubuntu - eddig világos. De mindkettőből van desktop és alternate. Mi a differencia? Xubuntu most nincs?
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest