Hirdetés
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Nincs megállás akkuméretben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Netfone
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Akkor csak 2db hdd mehet bele? Az 5,2 colos helyeket nem lehet átalakítani? Nekem 3hdd hely kellene.
-
imibogyo
veterán
Nekem 7970 DC2 van benne, ami elvileg 279 mm. És még mindig van előtte úgy 5-8 cm hely. Szóval bőven belefér a 238 is.
Earl: át kell helyezni, szerintem elég könnyen megoldható ez a probléma. Túl leszek az államvizsgáimon (remélem), akkor neki kezdek a mod-nak.
-
Mian
aktív tag
A gyártó oldalán 210mm-t ír mint ahogy Ő is a teszt legelején, valószínűleg elgépelte.
Szóval a 238 már bőven felejtős. :S -
global_ug
újonc
Üdv! A vga méretét írtad, hogy 23,5cm ami befér. az 235mm, vagy 23,5 +- valamennyi? 238mm kártya még belemegy? ilyen házban gondolkodom én is, de 238mm-es vga-t raknék bele, viszont szükségem lenne a hdd, ssd felfogató lemezre is.
-
törölt tag
nekem is tetszik ez a kis dög, egyetlen egy bajom van/volna vele: a szerencsétlen helyen lévő gombok és csatlakozók.
-
tvse1995
senior tag
Amit a végén írtam arról mi a vélemény? Cseréljem a képeket sajátra?
Ja és köszönöm, hogy elolvastátok. -
Valty
aktív tag
Ilyet vettem én is tegnapelőtt, meég nem rakodtam bele (majd csak valamikor karácsony előtt), csak gyorsan átfutottam, hogy mi is ez, aztán visszatettem a dobozba
Ami nekem nem tetszik, az hogy a csavarokat szabadkézzel csak nehezen (vagy végképp nem) lehet csavarni, de ennyi pénzért szerintem ez a ház teljesen korrekt.
-
Speeedfire
félisten
Jó kis ház, főleg ennyit.
Ha most kellene házat vennem, biztos ezt venném nem a CM 331-et.Ja, címlapra vele!
-
norbee2244
senior tag
Nekem is ilyen házam van. A kábel managment tényleg szörnyűre sikeredett konkrétan a kábeleimet felülre kellett bezsúfolnom és az eleje nekem is rezonál és tisztíthatatlan az előlapi szivacs. 9600gt mögött már egy másik hdd elég nehézkesen fért el a vga táp csatlakozója miatt. Valahogy én halkabb - rezgés mentesebbre számítottam pedig azóta már az oldalát leszigeteltem.
-
tvse1995
senior tag
Hogy is szokták ezt?
Ja, megvan: Nyíljá meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fotók, videók mobillal
- Pendrive probléma
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest