Új hozzászólás Aktív témák
-
Bizakodónak, tapasztalatlannak, naivnak, hiszékenynek. Továbbfokozni nem érdemes, lehet hülyének is nevezni, ennek ellenére lehet egy kitűnő szakmunkás vagy tűzoltó vagy sofőr, akármi. Csak olyat csillantottak meg előtte amire nincs rálátása ÉS NAGYON hihetően adták elő.
Ez egy olyan valami ami az emberiség kezdete óta működik és szélhámosság a neve. Bárki bármikor bedőlhet, nincs ellenszer, ha olyanba visznek bele teljességgel hihetően amibe te rutintalan vagy.
Nem kell ezért elítélni senkit. Én estem bele ilyenbe mert kedves ismerősöm vitt bele, ő se tudta hogy kamu. Nem néztem utána, ő is én is bedőltünk.
Ez az egyik alap építőköve a szélhámosságnak, ismerősnek jobban hiszel, a másik meg ami a piramisjátékokba csúcsosodott ki, az hogy nem milliókat ígérnek 2 perc alatt hanem egy teljességgel hihető közepes futamidejú korrekt nyereséget. Ha ezt megfűszerezik érvekkel, olyanokkal ami teljességgel elhihető átlagembernek akkor bingó, megvan a tökéletes csali.
"Aki egy könnyen manipulálható árfolyamú valós értéket nélkülöző befektetésbe rakja minden megtakarítását"
Ebből a mondatodból hidd el hogy nagyon sokan max. 4-5 szót tudnak értelmezni. Ebbe benne van az egy, az aki, a könnyű meg a minden. És ez egy könnyű mondatszerkezet volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M800 - i7, 8GB/120GB
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest