- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Letiltás - hogy is van ez?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sqpp
őstag
High-end cuccoknál is ki lehet kapcsolni a ledet természetesen, szóval ezt jól gondoltad először is.
Nekem is így van az egész gép, alapvetően nem világít nagyon, de azért a piros világítások megvannak és szeretem, mert sokat dob az egész szoba megjelenésére, meg aztán amúgy is jól néz ki és nekem munkagép.
Aki meg nem akar RGB-t vagy LED-et, nem vesz, ennyi.
Egyébként nálam is megy a LED/RGB téma, de majd ha nem, akkor kikapcsolom, addig meg
:
-
zolee5016
őstag
+1
hmm én is ellene voltam egy darabig,de már 3 gépben is benne van az átok RGB....igazad van lehet ezt okosba is nem kell túlzásba vinni.....és mi az ,hogy nem kikapcsolható.pontosan tudjuk ,..szinte mind..mert a ventik a vezérlőjükön át..alaplap a biosprofilból...hűtőknél a legrosszabb esetben is venticsere(de áron belül lehet cserélni ugye) házakon meg nem dugod be a csatit és nem kap delejt a leddisplay....problem solved...a többi lesajnálós duma meg divathiszti...de figyeld meg azt is a legnagyobb szájúak tolják be fél év egy év múlva a topikokba a gépeiket a fórumon ,hogy dejóóóó mégis jó.....(amikor kijött a p67 saber TUF lap mindenki verte a mellét mekkora szar ,meg lefogja levegőt meg húha..kellarosebbnek ,feláras ,drága meg izéhozé.....most meg istenkirály meg ezménemolyan....)
ettől függetlenül a cikkben szereplő cuccok nem jönnek be... -
Ispy
nagyúr
Nem értek egyet veled, elég sokat nézelődtem alaplap, hűtő, VGA szinten, nagyon jó cuccokat lehet venni led nélkül is, lehet, hogy a full top kategóriában már alap a led, gondolom azért mert sokkal többen elvárják, hogy legyen, mint ahányan nem. Alaplapból ,hűtőből, venikből úgy kell vadászni a ledeseket, és azok mindig a felsőkategóriás cuccokban vannak, egy alap gémer gépet gond nélkül összeraksz led nélkül, netezőset meg pláne.
-
Ispy
nagyúr
Az az értelme, hogy jól néz ki és van akinek a számítógép nem csak egy doboz az asztal alatt a falhoz tolva, hanem szem előtt van és ha már ott van, akkor nézhet ki jól is. Nem kell ezzel egyetérteni, nem kell ezt csinálnia mindenkinek, meg van a lehetőség, hogy led nélkül vegyél magadnak bármit, nem kötelező program, de például én sem lámázok le senkit sem, mert x4-es BMW-vel kocsikázik, amikor a Dacia Logan is elmegy A-ból B-be.
-
DDA40X
aktív tag
Egyre jobban terjed itt is az igénytelenség.. Hamarosan RGB-s lesz már a háznak a csavarja is, meg a talpa ami nem is látszik. Sőt lehet majd venni pl az új RGB-s házakhoz, RGB-s törlőruhát, amivel takarítod.. Szörnyű..
-
Televan74
nagyúr
Ránézésre nem biztos hogy annyira rossz hűtő lesz ez,csak a TUF miatt megkérik majd a felárat.És ez akkor lesz igazán baj,ha csak egy átlagos hűtésteljesítménnyel bíró hűtő lesz.
-
Az MA410M egy kicsit átalakított Hyper 212 LED....
-
lemusz
addikt
Előnézeti kép kék rézcsövei miatt kattintottam és szomorúan konstatáltam, hogy a cikkben már nem az van.
-
Hmm... Egyelőre úgy tűnik a Cooler Master + TUF a "Ronda, szeméttelepre való" eredményt adja.
-
DraXoN
addikt
Nem szólt senki a készítőknek, hogy ha terepminta akkor az élék szín és rgb, pont elrontja a beolvadási képességet?
egyébként én max akkor vennék ilyet, ha nem feláras a sima modellhez képest. hűtőteljesítményhez biztos vagyok benne, hogy nem ad hozzá a díszítés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogyan tuningold a PC-det, hogy a maximális teljesítményt hozd ki a játékodból
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest