- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Én nem arról a néhány egyetemi karról beszélek ahol ez már kb 10 éve elkezdődött! Én az általános magyar oktatási rendszerről beszélek, ahol általában arról van szó, hogyan ne kelljen a tanárnak másként dolgozni mint eddig...
Szóval a felhozott példa szükséges de nem elégséges az általános érvényű oktatási reformhoz. -
Polllen
félisten
A nyelvtan sajnos soha sem volt az erősségem, ez itt is kiderült, de ha 2 évente elhasználják is azt a könyvet - amit az én tapasztalataim nem támasztanak alá - sem hiszem, hogy egy tablet zöldebb lenne. Nézzétek meg a gyártástechnológiát mindkét terméknél. Meg az utóéletüket. A kütyük által kitermelt hulladék kezelése jelenleg nem megoldott. Csak kezelik a helyzetet valahogy. (felhalmozzák a szemetet ott, ahol nem bántja senki szemét)
De szerinted 1-1 tablet előállítása és későbbi kukázása hány könyv környezetterhelésével ér fel? Mert szerintem kevesebbel, mint amennyi könyvet kiválthat az oktatásban.
Ettől még nagyon kényelmes és sok esetben hatékonyabb a tanulás vele (magam is használom erre), de a környezetvédelmet szerintem ne keverjük ide. Veszélyes hulladékként végzi mind.
"a kézírásnak egyre inkább csökken a fontossága, egyedül az agy finommotoros képességeinek fejlesztésében van jelentősége. kis túlzással: ha megtanulsz kézzel írni, okosabb leszel"
Pontosan ezért van rá szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest