Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Értem én, hogy csomó helyen nincs, vagy sz@r a wifi, de én olyannal még sehol nem találkoztam, hogy vezeték nélküli nincs, ugyanakkor lóg a falból egy kábel. Itthon legalábbis sehol (meg nyugatabbra se nagyon).
Viszont ha utazol valahova és gyanítod, hogy nem lesz, csak kábeles net, akkor nem tart semeddig se egy routert is becsomagolni szerintem. -
Agro
senior tag
4 éve használok laptopot egyszer se látott még LAN kábelt. És én dolgozok is vele. Szerintem minden értelmesebb cégnél van már belső wi-fi hálózat. Szép is lenne ha pl a felső vezetőink laptoppal meg 3-4 méter LAN kábellel rohangálnának. Manapság a wi-fi bőven elég. Netbooknál pl abszolút csak porfogónak tartom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NiMH akkumulátor
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7 1185G7 / 32GB RAM / 512GB SSD - új gyári alkatrészekkel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest