Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
belan
addikt
válasz TheBikerider #49 üzenetére
Szerintem mindenki azt a telefont veszi meg amit akar ez nem csak pénz kérdése ,én meg vehetnèm iPhone x mégse veszem meg helyette most mi mix 2 használok és nagyon jó telefon .
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
aelod
veterán
-
aelod
veterán
válasz tibcsi0407 #56 üzenetére
Szóval a következő telefonom is xiaomi lesz. Redmi 5 nagyon jó áron megy most. RN5-ben viszont nagyobb az akku."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
judas13
addikt
válasz tibcsi0407 #40 üzenetére
Yessz tuti frankó lesz!!
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Picco
addikt
nemide
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz TheBikerider #49 üzenetére
Mondjuk Mi6 al már sok gond nincs. Főleg azért a pénzért. De a Redmi5 is most kurva jó, cirka 40k ért. Ebben azért verhetetlenek ár érték arányban.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
veterán
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz TheBikerider #43 üzenetére
Milyeneid voltak?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
veterán
-
aktív tag
válasz Viktor0610 #38 üzenetére
ismétlődő ébresztés van beállítva, kb két éve nem nyúltam hozzá.
szerintem szar telót fogtam ki. folyton valami kínja van. a teljes hangerő kb 60%-a az utolsó 2 gombnyomáskor jön elő. 70%-ig felvéve halk, utána nyomok még egyet a hangerő gombon, ott meg már ordít. nem lineáris a szabályzás. sim kártyákat nem tudod külön ki-bekapcsolni. gagyi.
az eddigieknek nem volt baja, pedig volt alcatel 997d, lenovo s660, honor 4x.Peace is a lie, there is only passion...
-
MODERÁTOR
-
OCTAMD
őstag
válasz TheBikerider #43 üzenetére
Nem mindenkinek telik 240ezres Xre
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
veterán
(Mindenkinek,aki bekérdezett)
Volt egy pár Sziamiau telóm,azért mondom,hogy nem valami jó. Nem szarok,csak nem a legjobbak,viszont olcsók. Ennyi. Ár/érték arányban verhetetlenek.
Szóval nehogy agyvérzést kapjon valaki,mert ezt mondom. Nyugi,semmi bajom a márkával.HARLEY-DAVIDSON
-
tibcsi0407
félisten
Jelenleg 664$. Gearbest-en alacsony volt pár napig, valamint a kiszállítási dátuma kérdéses volt aztán visszament 660 körülire. SPEmall-on is 625 körül volt, de akkor még hezitáltam.
Nem tudtam eldönteni, hogy Oneplus 6, vagy Mix 2S jöjjön a 1+5 helyére, aztán az alapján döntöttem, hogy a notch számomra nem elfogadható és a Mix 2S-nek ígéretesebb a kamerája.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Ricardo
titán
válasz tibcsi0407 #40 üzenetére
"Bár annak az ára nem jó"
Mennyiért vetted?
-
judas13
addikt
-
MODERÁTOR
-
tomboy0013
veterán
válasz AMD Power #33 üzenetére
Te már csak tudod mi történt a múltban emberek millióinál Aranyos mikor valaki a saját gondolatait kőbe vésett tényként állítja be egy olyan dologgal kapcsolatban ami milliók személyes döntéseire vonatkozik. Fingod nincs mennyi ember váltott Samsung-ról Huawei-re eddig ez az abszolút igazság.
30: Az a baj a jövőre vonatkozó joslatokkal, hogy a jelenre alapoznak ami már önmagában sejteti a tévedés lehetőségét, mivel a dolgok nem állandóak. A Samsung sem lesz örökké elől, most megy neki a szekér,de könnyen megváltozhat a helyzet és meg is fog. Könnyen lehet a Xiaomi taszítja le hosszú távon a trónról, de az is lehet, hogy valami amit még nem ismerünk.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
"Csomó ismerős pl úgy vásárol készüléket, hogy ismerőse mondta, hogy a Xiaomi jó. Megnézi, kipróbálja és veszi, ha tetszik neki. "
Az én környezetemben is ez a helyzet. Egyre több ember hall róla, és egyre többen veszik.
akinek van a környezetemben, azok elégedetten használják. -
Graphics
Jómunkásember
válasz AMD Power #33 üzenetére
Ez is jogos, viszont azt mérlegelni kell, hogy elég sok eladást generál a Xiaomi az olcsó termékeivel, amiket 0 közeli haszonnal ad, vagyis ez nem teljesen igaz.
A Xiaomi célja, hogy a legalsó szegmensben is őket vegyék, ne pedig a B-ZS kategóriás szir-szarokat.
Az ok egyszerű: Ha elégedett a felhasználó az olcsó kategóriás termékkel, akkor nagyobb eséllyel vesz majd új készüléket a Xiaomitól. Nem mellesleg a terjeszkedésben az ismeretlen piacokon nagyon nagy ereje van annak, hogy az emberek egymás között informálódnak a termékről.
Csomó ismerős pl úgy vásárol készüléket, hogy ismerőse mondta, hogy a Xiaomi jó. Megnézi, kipróbálja és veszi, ha tetszik neki. Ha nem, akkor megy a Samsungra/Huawei-re/LG-re/Sony-ra, aztán picit magasabb áron kap valamit, lehet az ő igényeinek megfelelő lesz az is. Ha nem, akkor van gubanc. Almát nem említem, más a felhasználói köre, vagy inkább bázisa.
A Samsungnak a marketingje nagyobb, a Xiaomi ezt "olcsóbban" oldja meg.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz TheBikerider #27 üzenetére
Indokold már meg miért nem valami jók. Honnan veszed, hogy eljut a hüvely szintjére? Néztél mostanában flagship árakat náluk és a xiaominál? Ez nem a valóság hanem spekuláció. A kettő nem ugyan az.
(#9) PowerBuldog
One+ nem önálló gyártó. Egy készülékes almárka. Xiaomi jóval nagyobb piacot fed le, és nem csak mobiltelefon szinten.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
AMD Power
titán
Huawei kezdhet aggodni. De foleg csak ok. Egy Samsungot nem igazan fogja erinteni.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz tibcsi0407 #19 üzenetére
Jelen pillanatban picit máshogy terjeszkedik a Xiaomi mint a Huawei.
Xiaomi előbb forgalmazó partnereket keres. Ezzel kisebb rizikót vállal be .
@Herreløse: Ha írsz valamit, alap, hogy alá is támasztod ....
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz TheBikerider #27 üzenetére
Miért nem jók? Eddig a személyes tapasztalatom és a felhasználók visszajelzései alapján pont az ellenkezőjét mondom.
-
veterán
Olcsó,de legyen is az,mert nem valami jók ezek a Xiaomi-k. Hamarosan eljutnak a Huawei szintjére.(árban)
Aztán ébresztő fel!
A mesének vége!
Ki az álomvilágból,ez a valóság!HARLEY-DAVIDSON
-
Picco
addikt
nekem mult heten jott meg az elso Xiaomi keszulekem egy Mi Mix 2 kepeben, doboz, telo, szoftver siman samsung s/iphone szinten van, 6/64GB volt a legkissebb modell(nekik nem faj a DDR4 aremelkedes) es potom £280-ba megallt. Ali/Xiaomi official shop.
S8/S8+ -ami kb 4-5 honappal oregebb telefon- meg most is £450-£500, a legolcsobb.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
vicze
félisten
Nagyon kíváncsi leszek a pénzügyi reményekre, ezek szerint azokat vagy rendbe rakták, vagy kitalálták hogy trükközzenek megfelelően.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz tibcsi0407 #21 üzenetére
Nekem csak az nem tetszik, hogy az ár megy fel, a feature-k ( amik a régebbi modellekben alap volt) meg csökkennek.
-
judas13
addikt
válasz tibcsi0407 #19 üzenetére
Várjuk ki a végét, hogy utópia lesz vagy sem. A sok Nostradamusnak én addig sem hiszek. Remélem nem nekik lesz igazuk.
.....
pusszycat
Ricardo kollegával értek egyet én is ezügyben.
...........
Silenc3Hun
Ne zárjuk ki ezt az opciót sem. Jogos.
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
Ha már a részvényesek is tulajdonosok lesznek, akkor nem csak Lei Jun fog diktálni, mivel a részvényeseknek is meg kell majd felelni.
Most 10%-ot fognak kibocsájtani, de lehet lesz ott még több is idővel.
Utópiában megfelelő az elképzelésed.
Egyébként pedig az az 5% semmit nem jelent. Ha globálisan jobban terjeszkednek és szervicenterek, marketing, több alkalmazott díját ki kell fizetni, akkor az szépen beleépül majd az árba.
Pont, ahogyan a Huawei-nél is nőttek az árak a kiadásokkal, itt sem lesz ez másképp.
Elég csak a Redmi Note, vagy a Mi széria áremelkedését megnézni évről évre.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Ricardo
titán
válasz pusszycat #17 üzenetére
Gondolom megjelenéskori árról beszélnek.
Én úgy értelmezem a kijelentést, hogy nem tesznek rá többet, mint öt százlék.Tehát amennyibe nekik kerül összesen. ha drágább alkatrészből teszik össze a végösszeg is nagyobb.
Hogy később hogy alakul a már piacon lévő termék ára, milyen ütemben csökken, az már egy másik kérdés.
-
Arra építeni a nyereséget,h majd ha majd lemennek az alkatrész árak akkor majd... Ez érdekes mert kb 2 hónap és lemegy a telefon ára is.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
-
judas13
addikt
válasz tibcsi0407 #7 üzenetére
"Pontosan ez lesz az, amibe a részvényesek majd szépen belekotyognak"
Ebbe a górénak és az egész cégvezetési filozófiának is gondolom azért lesz egy két szava.
"Lei Jun, a cég alapítója szerint a jövőben is tovább folytatják a kikövezett útvonalat, és nem szeretnének 5 százaléknál nagyobb nyereséget elérni , mert az már szembemegy szemléletmódjukkal.
Amennyiben Lei szerint ez a jövőben mégis összejönne, feltétlenül kárpótolják valahogyan felhasználóikat, ami túlzás nélkül példamutató hozzáállás a gyártó részéről, noha nem is annyira meglepő sajátos stratégiai modelljükhöz mérten, melyről példát vehetnének a nyugati gyártók.
A Xiaomi ugyanis előállítási költségért adja összes okostelefonját, ami az első hónapokban talán veszteséges lehet, azonban ahogy csökken az alkatrészek ára, úgy növekszik a gyártó nyeresége is, és mivel egyes modelljeik hosszabb távon maradnak a piacon, így képesek idővel csinos nyereségre szert tenni."
-
tibcsi0407
félisten
válasz PowerBuldog #9 üzenetére
Szintén jó példa. A 6-os is már 600$ felett lesz, ha igazak a pletykák.
utdetailing.hu
-
PowerBuldog
veterán
válasz tibcsi0407 #7 üzenetére
Vagy a OnePlus
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
aktív tag
rohadt volna le a kezem mikor rányomtam a rendel gombra!
ma reggel épp ébreszteni nem volt kedve. frissítésenként valami új f@szságot csinál. legutóbb bluetotth file küldés nem ment vagy fél évig.
redmi fos 3[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion...
-
judas13
addikt
Így tovább!!👍
-
fuze
őstag
Jól mutat az iPhone cikk felett
adms.hu | UI Designer
-
Ricardo
titán
Ez egy jó hír. Remélhetőleg elóbb utóbb nálunk is nyitnak egy boltot.
"és az ígéretek szerint a gyártó sosem fog tekintélyes hasznot rátenni remek ár/érték arányú készülékeire."
Ennek meg különösen örülök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest