Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
Köszi szépen! Ezek jó része megvan és 3-4 cím tetszett is
. Tavaly nagyon vártam az új King's Bountyt és a Disciples: Liberationt (főleg ez utóbbit), de számomra mindkettő nagy csalódás volt
A King Arthurt már a KS induláskor behúztam és a korai hozzáférésben ki is próbáltam párszor. Így már nem lesz zsákbamacska, úgyhogy nyugodtan várom a megjelenést, csak kalapálják ki rendesen! -
Bad Pritt
félisten
Hát ha a fantasy is kikötés, akkor nem.
De taktikai-stratégiai rpg az utóbbi pár évből volt jó pár, Gears Tactics, Mutant Year Zero, Chimera Squad, Phoenix Point, Phantom Droctrine, Fell Seal, WH-ból a Mechanicus meg a Storm Ground meg még tuti van, most ezek jutnak eszembe.
Artúr király témában volt egy nagyon jó indie játék Pendragon néven, szintén körökre osztott, de azért az egy egyszerűbb program.
Ami idén jön az ugye ez a King Arthur, a Marvel Midnig Suns meg a WH Chaos Gate Daemonhunters. -
duvi
nagyúr
Inkább tologassák, csak jó legyen! Én nagyon várom, mert manapság eléggé hanyagolják ezt a műfajt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Tavaly nagyon vártam az új King's Bountyt és a Disciples: Liberationt (főleg ez utóbbit), de számomra mindkettő nagy csalódás volt
A King Arthurt már a KS induláskor behúztam és a korai hozzáférésben ki is próbáltam párszor. Így már nem lesz zsákbamacska, úgyhogy nyugodtan várom a megjelenést, csak kalapálják ki rendesen!