- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuszal
tag
Sziasztok,
nem tudom, hogy láttátok-e már de megjött a hivatalos frissítés a Win 8.1-hez. 450 mga körül van, de egy fél óra alatt simán feltelepítette.
-
kuszal
tag
Valaki mintha említette volna, hogy 5-6 nyitott böngésző ablak be tudja lassítani a rendszert. Nos jelentem, hogy nem igaz. Tegnap a párom megnyitott vagy 40 lapot és nem éreztem lassulást a gépen. Igaz egyik oldal sem volt agyon animálva.
-
kuszal
tag
Nekem nincs bajom a sebességével, de tény, hogy nem jön minden azonnal. Ezt nem úgy értem, hogy perceket kell várni, de egy-egy másodperc benne van a dologban. Egyáltalán nem rossz vagy zavaró, de ez ilyen. Amúgy nem szaggat, nem akad, nem fagy le.
Érdekes dolog, hogy tegnap lefuttattam rajta egy pár sebesség tesztet és "nyers" processzor erőben veri az 5-6 éves AMD Athlon X2 3600-as procimat, ami az asztali gépben dolgozik :-D
-
kuszal
tag
Sziasztok,
habár nem pörög ez a része a fórumnak, de talán vannak mások is akik ilyen gépet birtokolnak vagy tervezik a vásárlást.
Azoknak jelezném, hogy a tablet tökéletesen beleillik a CaseLogic TS108-as tokjába. Nem lötyög benne egyáltalán, nagyon szépen passzolnak egymáshoz.Amúgy a gép eddíg jónak tűnik, de ez az én véleményem szerint nem tablet. Ez egy mini számítógép, annak minden előnyével és hátrányával, amelynek van egy olyan felülete, ahol tabletes dolgokat is lehet csinálni.
Ha minden jól megy két-három héten belül megjönnek a kábelek (USB OTG, Micro HDMI to VGA, Micro HDMI to HDMI) Kínából és akkor kipróbálom, hogy milyen ha számítógépként használom vagy TV-re kötve. Igyekszem majd két-három hétig csak ezt a gépet használni az asztali helyett. Mivel nem játszom a gépen, ezért nem hiszem, hogy nagy változást fogok észrevenni, de majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Eredeti játékok OFF topik
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Kerékpársportok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jogász topic
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest