Új hozzászólás Aktív témák
-
kuszal
tag
Sziasztok,
nem tudom, hogy láttátok-e már de megjött a hivatalos frissítés a Win 8.1-hez. 450 mga körül van, de egy fél óra alatt simán feltelepítette.
-
kuszal
tag
Valaki mintha említette volna, hogy 5-6 nyitott böngésző ablak be tudja lassítani a rendszert. Nos jelentem, hogy nem igaz. Tegnap a párom megnyitott vagy 40 lapot és nem éreztem lassulást a gépen. Igaz egyik oldal sem volt agyon animálva.
-
kuszal
tag
Nekem nincs bajom a sebességével, de tény, hogy nem jön minden azonnal. Ezt nem úgy értem, hogy perceket kell várni, de egy-egy másodperc benne van a dologban. Egyáltalán nem rossz vagy zavaró, de ez ilyen. Amúgy nem szaggat, nem akad, nem fagy le.
Érdekes dolog, hogy tegnap lefuttattam rajta egy pár sebesség tesztet és "nyers" processzor erőben veri az 5-6 éves AMD Athlon X2 3600-as procimat, ami az asztali gépben dolgozik :-D
-
kuszal
tag
Sziasztok,
habár nem pörög ez a része a fórumnak, de talán vannak mások is akik ilyen gépet birtokolnak vagy tervezik a vásárlást.
Azoknak jelezném, hogy a tablet tökéletesen beleillik a CaseLogic TS108-as tokjába. Nem lötyög benne egyáltalán, nagyon szépen passzolnak egymáshoz.Amúgy a gép eddíg jónak tűnik, de ez az én véleményem szerint nem tablet. Ez egy mini számítógép, annak minden előnyével és hátrányával, amelynek van egy olyan felülete, ahol tabletes dolgokat is lehet csinálni.
Ha minden jól megy két-három héten belül megjönnek a kábelek (USB OTG, Micro HDMI to VGA, Micro HDMI to HDMI) Kínából és akkor kipróbálom, hogy milyen ha számítógépként használom vagy TV-re kötve. Igyekszem majd két-három hétig csak ezt a gépet használni az asztali helyett. Mivel nem játszom a gépen, ezért nem hiszem, hogy nagy változást fogok észrevenni, de majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest